CetojevicM
Član
Istina da je veliki broj ljudi koji se bavi politikom teski sljam ali tvrditi da se promjenom vlasti nista ne bi dobilo je teska glupost
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Svi su isti ,dok ne sedne u fotelju zalaze se za sve i svasta ,kad dodje na vlast totalno druga prica ,stvar je u nama mi sami trebamo da se promenimo i da menjamo ljude oko sebe samo tako posle odredjenog vremena moze da bude nesto .Svi vi kukate a 80% vas je glasalo za sns u tome je problem lazete jedni druge i bezite od problema ,svako sad kaze ja nisam glasao a ko onda jeste nemojte da se zavaravamo ,nemojte da budete dvolicni .Probajte da promenite sebe na bolje verujem da ce posle odredjenog perioda da se stvori neka generacija koja ce stvari uspeti da promeni za koliko vremena zavisi samo od nas .
Nikad nisam glasao ni svojevremeno za SPS ni sad za SNS. Mozemo mi da se popravljamo do besvesti, ali u medjuvremenu svi odose napolje za boljim zivotom, a sljam vlada jer na izborima dobije 50% od 50% koliko izadje na izbore. Znaci 25% nam kroji kapu. Penzioneri, socijalci, zaposleni po partijskoj liniji i njima slicni.Svi su isti ,dok ne sedne u fotelju zalaze se za sve i svasta ,kad dodje na vlast totalno druga prica ,stvar je u nama mi sami trebamo da se promenimo i da menjamo ljude oko sebe samo tako posle odredjenog vremena moze da bude nesto .Svi vi kukate a 80% vas je glasalo za sns u tome je problem lazete jedni druge i bezite od problema ,svako sad kaze ja nisam glasao a ko onda jeste nemojte da se zavaravamo ,nemojte da budete dvolicni .Probajte da promenite sebe na bolje verujem da ce posle odredjenog perioda da se stvori neka generacija koja ce stvari uspeti da promeni za koliko vremena zavisi samo od nas .
Peet na predhodne izbore nisam izasao. A sto se opredeljenja tice tu sam patriota. Za Vucica nisam ali sto se tice njegove spoljne politike tu nemam sta da mu zamerim.
Sve vece masovne proteste rade strane agenture da se razumemo. Kada god je narod pokusao da izrazi neko nezadovoljstvo u vidu protesta po selu nisi moga naci 10-tak ljudi,dakle Obradovic je nova meta zapada i sad ce da mu trpaju dolare u **greška da se po ko zna koji put izazove nesloga u narodu. Zasto protesti sada,u momentu kada je kosovska kriza i drzava na ivici izdaje ili rata??
I veliki problem naseg drusta je sto svi sve znaju i svi se prave pametni,a kada treba nesto da se preduzme ee pa znas necu ja,ja samo hocu da kazem kako bi trebalo.
Penzioneri se boje da ce ostati bez penzija i zato uvek biraju trenutnu vlast na izborima. Ovi po partijskoj se boje da se ostati bez posla pa i onda glasaju + porodica. Bukvalo ucenjeni ljudi. Najbolji glasaci su mu za drvenu-dve Romi i primaoci socijale.
Peet;1416924 Trenutno je haos u svakom smislu reci i vrlo je moguce da bude jos gore je napisao(la):Slazem se ne treba verovati Bosku jer
protivi se ulasku Srbije u eu i nato
Protiv je priznavanja K i M
Zalaze se za porodicne vrednosti a ne za lgbt vrednosti
Protiv je toga da okosnicu domace privrede i industrije drze stranci
Protiv je tajkunizacije sela
Protiv trenutne migrantske politike
Sve su to neoprostive stvari koje ne prate svetske trendove i takvom coveku nije mesto u vlasti
Slazem se ne treba verovati Bosku jer
protivi se ulasku Srbije u eu i nato
Protiv je priznavanja K i M
Zalaze se za porodicne vrednosti a ne za lgbt vrednosti
Protiv je toga da okosnicu domace privrede i industrije drze stranci
Protiv je tajkunizacije sela
Protiv trenutne migrantske politike
Sve su to neoprostive stvari koje ne prate svetske trendove i takvom coveku nije mesto u vlasti