markokurjega
Član
Ipak je bilo malo više od 1500 ljudi,kako je izvestio vučičević, koliko god da je bilo, bitno da je počelo.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
U pravu si, bolje da ostanu oviNisam fan vodje niti sam glasao za njega, ali realno ko je opozicija? Skupile sve stranke koji su neistomisljenici i pljuvali do pre 5 dana jedni na druge, e sad su super drugari, ma kako da ne. Pa bosko koji je kao patriJota se udruzio sa tadicem i djilasom, a sa druge strane ih pljuje kako su unistili drzavu. A koje mi to imamo strucnjake da postavimo na rukovodeca mesta? Pa svi skolovani odose. A zapad je i srusio slobu i bio 5. oktobar, tako da opet ce da se umesa kad bude bilo ineteresa. A sto lepo ne odu na Kosovo da protestuju, nego se setkaju po BG? Oce opet da se docepaju vlasti, malo im bilo. A ko veruje da ce biti bolje da istom garnituron ljudi do pre par godina koji su jahali onda stvarno....
Ja bi prvi voleo da dodju neki drugaciji ljudi, a ne da sjasi kura pa murta opet za par godina.Muka mi kad ga vidim u novinama ili tv. Koliki je procenat visokoobrazovanih kod nas? A koliki deo od toga je otisao napolje? Videli smo kako nas veliki strucnjacu unazadjuju i unistavaju fabrike, a jos veci dovode strance da motamo kablove, i vicu super je.
Nisam fan vodje niti sam glasao za njega, ali realno ko je opozicija? Skupile sve stranke koji su neistomisljenici i pljuvali do pre 5 dana jedni na druge, e sad su super drugari, ma kako da ne. Pa bosko koji je kao patriJota se udruzio sa tadicem i djilasom, a sa druge strane ih pljuje kako su unistili drzavu. A koje mi to imamo strucnjake da postavimo na rukovodeca mesta? Pa svi skolovani odose. A zapad je i srusio slobu i bio 5. oktobar, tako da opet ce da se umesa kad bude bilo ineteresa. A sto lepo ne odu na Kosovo da protestuju, nego se setkaju po BG? Oce opet da se docepaju vlasti, malo im bilo. A ko veruje da ce biti bolje da istom garnituron ljudi do pre par godina koji su jahali onda stvarno....
Marko secam se, to sam ja hteo i da kazem samo vidim da me nisu razumeni i da sam ja ispao vucicem covek ubacen na forum. Ako pobedi npr Bosko svi ce iz sns da predju kod njega, to smo vec videli milion puta, od tita pa onda svi do Slobe pa kod Kostunice pa Tadic pa sutra djoka janko pera itd. Sve su isti ljudi na nasoj sceni, danas se vole sutra ne pa se opet vole i tako u krug, a mi se ovde vatamo za guse i da se bijemo a sutra ce mozda vodja i Bosko zajedno itd.