Peet
Član
Dj. Cvarkov - legenda ! Stvarno se mnogi pitaju sta ima protiv dodjosa?!
Poslednja izmena:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
то је тачно,а највише кукају наши што живе тамо па дођу овде,ваљда боје се да не кренемо за њима...
pa i nije tako strasno kao sto kazesAla si sad dobio protivnika, mene vec ubise
Nisam postavio link radi usporedbe vec da vidimo da je nepunih 60 he prosecno gazdinstvo i da to pokazuje da drzava koja vodi racuna o farmeru.Nemora se raditi 20,300 i vise he da bi se zaradilo za zivot vec da mora drzava da donese strategiju finansiranja poljoprivrednika.Mi nikada nemozemo da dostignemo njih jer nam delimocno i oni nedozvoljavaju to ali treba nesto i usvajati od stranih tehnologija i zakona radi boljeg ili naprednijeg rada na zemljistu.Jel mi to trba da se tesimo kako je i njima tesko?
Mi bi sad mogli da napravimo poredjenje sa Nemackim farmerima ali iz perioda 1965-75 godina i opet bi zaostajali za njima.
A vec o prostranstvu nemacke drzave kolicini obradive zemlje koju poseduje ,naspram nas koji smo jedva primetna tacka na karti sveta da se ne prica.