Vesti-novosti-obavestenja

а јој земљаче за кога се ти хваташ за идола,глумца са хумористичне серије(веома добре,редовно гледам)...како Чварков каже волео бих да се свако до вас кумплунгује мало у Лесковац да ради земљу на 2 ара,да видиш колико тамо фали посто а не 7,па су опет верни својој земљи...

а јој земљаче за кога се ти хваташ за идола,глумца са хумористичне серије(веома добре,редовно гледам)...како Чварков каже волео бих да се свако до вас кумплунгује мало у Лесковац да ради земљу на 2 ара,да видиш колико тамо фали посто а не 7,па су опет верни својој земљи...

Ja tebi zemljak??? He-he!!!

Е хвала Богу,једном да се обрадујем и Немцима...
хтео ти то или не хтео јесам,није ни мени драго што има таквих ликова,ал јбг,има свакавих,то се видело у задњих 30 година,мада мсм да ти и немаш толико па не знаш..

[h=1]Пољопривреда не може да издржи нове намете[/h]БЕОГРАД - Увођење обавезе вођења пословних књига додатно ће оптеретити ионако "обогаљену" пољопривреду која више не може изаћи на крај са таквим захтевима, упозорили су данас Аграрни форум - Панчево и удружење "Панчевачки ратари".

Ратари ову годину завршавају негативним билансом услед лоших временских прилика и аграрне политике, као и погубне политике цена, уз презадуженост, обавезу отплате свих дугова, као и најаву потпуног отварања граница према ЕУ јануара 2014. године, наведено је у саопштењу.
soja-zetva-poljoprivrednici-poljoprivrednik-ratar-paor-prinos-rod-letina-beta-dragan-gojic_660x330.jpg
Бета (Драган Гојић)

"Но, као да све ово није довољно - обавештени смо да ћемо следеће године морати још да запослимо и књиговођу, јер ћемо морати да водимо књиговодство (сва регистрована пољопривредна газдинства), са обавезом плаћања пореза на доходак, као и пореза на пољопривредно земљиште", истакнуто је у саопштењу, уз опаску да за сада не постоји ниједна позитивна порука српској пољопривреди.
Они су упитали шта је са обећањем да ће следеће године аграрни буџет бити већи од овогодишњег и да ће износити најмање пет одсто од буџета Републике Србије, као и са најавом усвајања стратегије одрживог развоја аграра.
У Аграрном форуму - Панчево и удружењу "Панчевачки ратари" тврде и да ће прва реакција на нове обавезе бити масовно одустајање од обнове регистрације пољопривредних газдинстава, "као и несигурних, неадекватних и неблаговремених субвенција".
Они су изразили бојазан да ће наша пољопривреда у 2014. без адекватне и подстицајне аграрне политике "толико пасти да се више неће моћи повратити", а да ће многа садашња средња и мања пољопривредна газдинства "пропасти, нестати и пасти на нечији терет".
Министарство пољопривреде објавило је у петак да интензивно разговара са Министарством финансија у циљу изналажења решења за ослобађање обавезе вођења пословних књига од стране регистрованих пољопривредних газдинстава.
Ова обавеза предвиђена је важећим Законом о порезу на доходак, чија би примена требало да ступи на снагу 1. јануара 2014. године.
Министарство пољопривреде додало је и да ће благовремено обавестити јавност о резултатима захтева упућених Министарству финансија у циљу заштите интереса пољопривредних газдинстава.

Ne daj se Putine druze stari! Veci deo raje je uz tebe. Zasto napadate coveka? Hvala ti Angela do neba. Ovi Nemci su nam uvek bili veci saveznici cak I od ovih nasih sto nas ovako pozuruju u propalu eu.

Немци су нам само изгледа одмогли кад су помогли комунистима да се докопају власти после 2 светског рата..
Јанош нападају,не знају за боље,а ја полако,миц по миц,јутро по јутро купујем...Треба то и неком оставити...

najvise volem kada nasu politiku "vode" dodjosi :haha:
јесам ли ја тебе нечим увредио...ја сам легални грађанин државе Србије,и моја је колико и твоја...а то дођош ти није лепо,требао си неке основне ствари из Бонтона да научиш..И твоји су некад доселили у Перлеж,онда си и ти дођош ал са дужим стажом:haha:

Ja sam se preselio u Sabac iz Subotice. Tamo sam kupovao zemlju, sada tamo zivi otac I majka. Oterao sam tri traktora, gore, placam ljude da voze masine. Ne znam zasto se ljudi ljute na nas, a ustili su Crnogorce da se nasele. Do duse proterali su Svabe. Sada ce morti da im vrate oduzeto zemljiste. Jbg, takav je zivot.

ali ta drzava koju spominjes bar ima vajde od mene i slicnih ;)

- - - - - - - - - -

tj tih sa duzim stazom, pa valja imamo i vece pravo da se zalimo i kukamo

ali ta drzava koju spominjes bar ima vajde od mene i slicnih ;)
а ти стварно мислиш да од мене нема....све што имам у Србији се морало платити некоме,дати држави њено,бившем власнику његово,па преводи,порез....је не добијам субвенције,не требају ми,не узимам регрес,не треба ми...дам комшијама,бар до ове године..
свакоме је тежак живот,свако има своје убеђења,али неког вређати то не вреди....

Zasto se zalite I kukate, ako vam je tesko idite u inostranstvo, prodajte zemlju ima ko hoce da radi, ko ne kuka. Ova nasa lepa Srbija je za vrednog coveka Bogom dana.

kukaju i u inostranstvu jos gore nego ovde

- - - - - - - - - -

a zemlju ni nemam, ne mozes kupiti od tih sto preplacuju i znaju kako bi oni bolje od nas ;)

Nazad
Vrh