Vesti-novosti-obavestenja

Mi ne smemo da proizvodimo GMO soju ali zato oni smeju da je uvoze. Pitam ja njih kako oni to zamisljaju.
Mislite da ce bilo koji stocar kupiti skuplju NON GMO sojinu sacmu iz Srbije, ili ce kupiti jeftiniju iz Brazila koja je GMO. Njima je najbitnije da sto vise zarade i ne verujem da ih ima puno koji ce misliti na potrosaca tog mesa i mleka.
Ovo im nece na dobro izaci. Ili svima jednako "ni po babu ni po stricevima" ili ce biti svasta.

Promet robe sa GM ciniocima mora biti prihvacen ili nam nema pristupa S.T.O.. Nisam ni ja za GMO ali visa sila. Prica se da ce takva roba biti odvojena na rafovima i upadljivo obelezena i imati znatno nizu cenu u odnosu na robu koja nema u sebi GM cinioce.

Ko ce trositi nas kukuruz i soju onda. Ovo je plan da nas satru do kraja.
Ako dozvole promet GMO treba da dozvole i proizvodnju GMO jer ce poljoprivrednik propasti. Nek su oni jasno obelezeni, ali ako vec moramo da ih kupujemo nek budu sa nasih njiva, pa kad se ubijamo nek to bude barem samoubistvo.

Svesno prislanjamo pistolj sebi na slepoocnicu,kada smo vec bolesna nacija u svakojakom pogledu onda da idemo do kraja.Narod je vise na izmaku snage za neke nove pobune i izlaske na ulice,ma svega mu je vise dosta...izgubio je mnoge bitke sa poltronima i tudjim satelitima iz nase politicke elite tako da ce ova biti jos jedna u nizu.Vise nista ne moze da nas iznenadi i zapanji,a ionako nas niko i ne pita za misljenje.Mi smo nemi ucesnici u svom stradanju,tako da i vapaji zdravog razuma uopste ne dopiru do umobolnika novog usranog svetskog poretka.Sta ce nam sve negativno doneti GMO tek cemo videti.Trku sa tim jeftinijim proizvodima nikako ne mozemo izdrzati,a ako nam dozvole da i sami proizvodimo iste sve ono prirodno cemo zauvek izgubiti i papreno placati svaku zatrovanu semenku Monsanta i ostalih monstruma nove apokalipse.Nesto mi se namece ono nase..."Dobro dosli u zemlju GMO..."

Dobro je sto nisu vise oni koji su bili na vlast jer bi nastala revolucija u pravom smislu reci. Ovako nikom nista pa ce raditi sta zele. Svaka cast i njima i narodu ...!

Stavljeni pred svrsen cin, kao i vise puta do sada... GMO je prisutan vec neko vreme, samo precutno. Uvozi se ta soja vec koliko dugo.. Plus sve one argentinske i druge svinjske polutke koje su stigle svojevremeno... Ovo mu sad dodje poput "legalizacije"! :sta:

Zato su i postavljeni na vlast jer "oni" znaju da 30% ima ispran mozak i gleda farmu,VB i istale emisije za ispiranje mozga, 30% veruju svom političkom lideru i misle da je prorok ,30% ni nezna kako se proizvodi mleko ili bilo šta drugo što konzumiraju a onih ostalih10% boli za sve njihova jedina briga je gde će zimi na skijanje i u koje more će leti da okvase kesu.Za ovakvu izjavu ministar bi trebao da zaglavi u ćorku jer ako on kaže da možda jedemo a da i neznamo, šta rade službe koje su pod njegovom ingerencijom? Dali on misli da smo retardirani idioti i da verujemo u ono što nam serviraju,tj.da verujemo njihovim očima.Ali izgleda da je suština svega da im je rečeno "radite kako vam se kaže "

Zato su i postavljeni na vlast jer "oni" znaju da 30% ima ispran mozak i gleda farmu,VB i istale emisije za ispiranje mozga, 30% veruju svom političkom lideru i misle da je prorok ,30% ni nezna kako se proizvodi mleko ili bilo šta drugo što konzumiraju a onih ostalih10% boli za sve njihova jedina briga je gde će zimi na skijanje i u koje more će leti da okvase kesu.Za ovakvu izjavu ministar bi trebao da zaglavi u ćorku jer ako on kaže da možda jedemo a da i neznamo, šta rade službe koje su pod njegovom ingerencijom? Dali on misli da smo retardirani idioti i da verujemo u ono što nam serviraju,tj.da verujemo njihovim očima.Ali izgleda da je suština svega da im je rečeno "radite kako vam se kaže "

Nesto se ne slaze u tvom postu. Prvo kazes da 90% populacije ne znaju za sebe odnosno da su u autu sa pamecu a potom se pitas zasto oni o nama imaju misljenje da smo kako ti kazes retardirani idioti.

U 167 zemalja u svetu je zakonom strogo zabranjeno uzgajanje GMO,uvoz i upotreba istih a mi se odmah naguzimo cim nam Veliki brat naredi da se sagnemo.Koji smo mi idioti od naroda,jer ne mozemo biti mnogo bolji od izdajnickih vodja cim ih trpimo godinama,kada svesno unistavamo i svoju proizvodnju,i trujemo sami sebe i lazemo se istovremeno, a ujedno smo milion svetlosnih godina udaljeni od evropskih pristupnih fondova koje po svoj prilici necemo ni videti.Pa j...m ti i EU,i usrani zapad,sa sve Monsantom i dr Frankenstajnom na celu,vratimo se selu kakvog su znali nasi preci,okrenimo se sebi i svom prirodnom bogatstvu,jer ljubljenjem u d..e evropskih vlastodrzaca idemo svesno ili nesvesno u zemaljski pakao kakvog ni Dante nije mogao da zamisli.

Peet kolega,ne zelim da se niko pronalazi licno u ovoj tvrdnji,ali ako vec decenijama neko trpi bagru za vratom,i istu samo u novom ruhu okrece na vlasti regularno preko izbora,ako je javna tajna u Srbiji ko je koliko pokrao i ko koliko i dalje krade,kao i to da nam je vlast u kumovskoj vezi sa organizovanim kriminalom,kao i to da...kao...Kao sto cemo iste price razglabati i za pet i deset godina...ne znam...daj Boze da gresim,ali nesto se sa nama desava.Apatija,depresija,predaja,nemoc...nesto jeste.

Velik nam je plus kad nesto priznajemo! Samo sto olako okrenemo pricu u sasvim drugom smeru pa onda tvrdimo da smo unikati na svetu i da je ceo svet lud a mi najbistriji! Opet dolazimmo do toga da nesto mnogo smrdi ovde!

Peet evo da pojasnim ako se nismo razumeli.Pod "oni " mislim na ameriku jer oni kreiraju našu sadašnjost uz pomoć ovih poltrona (i sadašnjih i prošlih) e sad dali nas zaprašuju ili na neki drugi način deluju na našu psihu to još nije dokazano ali je činjenica da je se ponašamo nenormalno i neodgovorno kao društvo i olako prelazimo preko mnogih stvari koje se tiču budućnosti naše dece.Što se tiče procenata to sam onako naveo čisto da bude slikovitije ali ajde može da se kaže da to važi za 75% građana a onih ostalih 25%se jede jer ne vidi na koji drugi način sem revolucijom da pomogne i sebi i njima.

Ovako izgleda

2wf464x.jpg

Nazad
Vrh