Kremator
Član
E to nisam procitao...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ukidanje subvencija u najavi
http://www.b92.net/biz/vesti/srbija.php?yyyy=2013&mm=09&dd=22&nav_id=756520
Svi su saglasni da poljoprivredi, na koju je lane otišlo 222 miliona evra, treba dati još više, jer je to razvojna grana.
Ne vidim ništa loše u tome da se povećaju ulaganja u poljoprivredu ,a smanje silne desetine hiljada eura po radnom mestu stranim firmama.
Ja imam protiv! Ko ima pozitivno mišljenje o GMO neka ide napolje iz ove zemlje pa neka uživa u "blagodetima" GMO-a tamo gde je to legalno.ako ti je dobra GMO hrana ti slobodno jedi ja nemam nista protiv
Moj deda je bio veterinar pre 40 godina.
Ne znam da li su baš i Bosnu tukli osiromašenim uranijumom(skupa je to municija i koristi se u glavnom protiv tenkova), ali bih mogao da poverujem da su im uvaljivali nuklearni otpad. Znam da je izloženost radijaciji povezana sa malignim oboljenjima i nakaznim porodom u smislu zakržljalih organa, ali surla na kiklop-prasetu me upućuje ipak na neki drugi trag.