Vesti-novosti-obavestenja

Niko razuman ne bi smeo da dovede u pitanje subvencionisanje poljoprivrede,sta vise trebalo bi,svakako,povecati ulaganja u agrar.Treba preispitati subvencije u davno propalim gubitasima,stranim "investitorima" po radnom mestu,nebrojenim agencijama za sve i svasta...Pretresti drzavnu administraciju i odstraniti sve parazite koji su decenijama na grbaci radnog sveta i upravo tu sprovoditi razne restrikcije i smanjivati nepotrebne troskove budzeta.Ako se i ovi inostrani "naucnici" opredele da dodatno stezu kaiseve sirotinji,onda definitivno samo govnjive motke moraju da rade.

Ovo meni više liči na posledicu upotrebe GMO u ishrani stoke nego na osiromašeni uranijum. Ne treba zaboraviti da su Amerikanci počeli da uvaljuju GMO na evropski kontinent upravo preko Bosne, Kosova, FYROM-a i sličnih para-državica i to vrlo podmuklo, kako to samo oni umeju, u vidu humanitarne pomoći.

Ajte molim vas ne lupetaj te gluposti. Moj deda je bio veterinar i kod njega u stanici je dugo godina stojala razna kolekcija genecki mutiranih zivotinj, a nacejsce su to bili prasici. Naravno sve je bilo u formalinu u staklenim teglama. Ovo je sasvim normalno jer se ne vodi racuna o genetici u selu, to jest u manjoj sredini, pa dolazi do incesta medju zivotinjama.

Svi su saglasni da poljoprivredi, na koju je lane otišlo 222 miliona evra, treba dati još više, jer je to razvojna grana.

​Ne vidim ništa loše u tome da se povećaju ulaganja u poljoprivredu ,a smanje silne desetine hiljada eura po radnom mestu stranim firmama.

Bravo! Slažem se da naša siromašna državica baš i ne bi morala da finansira ultra-bogate strane multinacionalne kompanije, inače u privatnom vlasništvu.
Sviđa mi se ne samo taj citat nego i ceo taj pretposlednji pasus gde kaže da izdaci naše države na subvencije iznose čak 2% BDP-a ne zato što je država previše darežljiva nego zato što je naš BDP mali.

@paorpaor

Nije to lupetanje gluposti nego surova istina da su nas tukli sa osiromasenim uranijumom. A zna se sta moze takvo bombardovanje da prouzrokuje. Cast i cest Tvome dedi, ali citao sam da se posle bombardovanja bas na teritoriji Bosne pojavilo mnogo novorodjenih nakaznih zivotinja, i malo veci umovi od mene i Tebe su to dovodili u vezu sa bombardovanjem.

Ne znam da li su baš i Bosnu tukli osiromašenim uranijumom(skupa je to municija i koristi se u glavnom protiv tenkova), ali bih mogao da poverujem da su im uvaljivali nuklearni otpad. Znam da je izloženost radijaciji povezana sa malignim oboljenjima i nakaznim porodom u smislu zakržljalih organa, ali surla na kiklop-prasetu me upućuje ipak na neki drugi trag.

ako ti je dobra GMO hrana ti slobodno jedi ja nemam nista protiv
Ja imam protiv! Ko ima pozitivno mišljenje o GMO neka ide napolje iz ove zemlje pa neka uživa u "blagodetima" GMO-a tamo gde je to legalno.

- - - - - - - - - -

Moj deda je bio veterinar pre 40 godina.

Pre 40 godina je GMO bio u fazi laboratorijskih eksperimenata i to na nivou molekula organske materije, a ne višećelijskih organizama. Još kad se uzme u obzir geopolitička situacija tog vremena, jasno nam je da tada niko iza "gvozdene zavese", pa ni u Jugoslaviji nije mogao da dođe u kontakt sa tim tehnologijama. Genetski modifikovane životinje tada niko ovde niti bilo gde nije mogao da ima.
Druga stvar su neke spontane mutacije. Te dedine tegle su vrlo verovatno i bile posledica nekog incesta. Čak šta više, neke visokoproduktivne rase stoke su stvarane upravo namernim incestom kako bi se očuvale neke poželjne karakteristike. Niko ne kaže da je nemoguće da se bogaljast porod pojavi i bez radioaktivnosti i drugih ljudskih faktora, ali fakt se rapidno povećava procenat takvih ekscesa tamo gde je čovek nešto zasr'o.

Poslednja izmena:
Ne znam da li su baš i Bosnu tukli osiromašenim uranijumom(skupa je to municija i koristi se u glavnom protiv tenkova), ali bih mogao da poverujem da su im uvaljivali nuklearni otpad. Znam da je izloženost radijaciji povezana sa malignim oboljenjima i nakaznim porodom u smislu zakržljalih organa, ali surla na kiklop-prasetu me upućuje ipak na neki drugi trag.

Naravno da je i na teritoriji BiH korištena municija sa osiromašenim uranijumom. Petnaestak kilometara od mene nalazio se ogroman TV i radio relej na Majevici koji su u jednom napadu srušili avioni NATO-a, od više ljudi sam čuo da je odlazak tamo zabranjen zbog visoke radijacije. Isto je i na još nekoliko lokacija u BiH gdje je dolazilo do bombardovanja.

Sve u svemu neko nas sa strane sistematski uništava poslednjih 20 godina i na razne načine eksperimentiša na nama. Pa, mi smo u stvari jedan džinovski konc-logor!

Nazad
Vrh