Vesti-novosti-obavestenja

Ja imam protiv! Ko ima pozitivno mišljenje o GMO neka ide napolje iz ove zemlje pa neka uživa u "blagodetima" GMO-a tamo gde je to legalno.

- - - - - - - - - -

Pre 40 godina je GMO bio u fazi laboratorijskih eksperimenata i to na nivou molekula organske materije, a ne višećelijskih organizama. Još kad se uzme u obzir geopolitička situacija tog vremena, jasno nam je da tada niko iza "gvozdene zavese", pa ni u Jugoslaviji nije mogao da dođe u kontakt sa tim tehnologijama. Genetski modifikovane životinje tada niko ovde niti bilo gde nije mogao da ima.
Druga stvar su neke spontane mutacije. Te dedine tegle su vrlo verovatno i bile posledica nekog incesta. Čak šta više, neke visokoproduktivne rase stoke su stvarane upravo namernim incestom kako bi se očuvale neke poželjne karakteristike. Niko ne kaže da je nemoguće da se bogaljast porod pojavi i bez radioaktivnosti i drugih ljudskih faktora, ali fakt se rapidno povećava procenat takvih ekscesa tamo gde je čovek nešto zasr'o.
Jesi li ti uopste procitao sta sam ja napisao ?

Pa to si i ti napisao da je po svoj prilici posledica incesta. Ja to potvrđujem, ali takvi slučajevi su češći u situacijama o kojima ja pišem i bez incesta.

Крвави недемократски режим купио удео у произвођачу ђубрива .. :osmeh: .. каква је то Кинеска држава злотвор .. прво земљу а сад и ђубре .. штета што немају демократију па да раде лепо ко људи за немце и амере на проценат ко ови "наши" ..

http://www.capital.ba/kina-kupila-125-odsto-akcija-u-ruskom-uralkaliju/

Potrosila je i na utakmici Srbija - Hrvatska i na jos "manifestacija" ali dobro bogata smo mi drzava.

Potrosila je i na utakmici Srbija - Hrvatska i na jos "manifestacija" ali dobro bogata smo mi drzava.

Jesmo,bogatija zemlja sa lopovima i mafijšima čisto sumnjam da postoji. :osmeh: .. Kad vidim više ove političare na tv-u,novinama,ili de već dođe mi da odem u tri lepe ladovine. Kao da su na nekom takmičenju ko će više da slaže ... Al niko nam nije kriv jbg.

krajem prosle nedelje kod nas u selu 20 paora dobilo resenje o izvrsenju na ime jemstva Agrotrejdingu iz novog sada,popisana kompletna zemlja,cifre su od 3 miliona dinara do 140 miliona dinara,ugovore i menice seljaci nikada nisu potpisali sa pomenutom firmom,cak pojedini prvi put cuju za agrotrejding i trifunjagica...rok zalbe je 5 radnih dana i samo krivicnom prijavom za prevaru i falsifikovanje mozda se moze spreciti izvrsenje,par ljudi je vec u bolnici(šlog,srčka),lokalna zz je zaduzila 6 miliona evra koje pokrivaju ova izvrsenja........ovo je do sada najveca malverzacija ikada zabelezena kod nas,od sutra ce se desiti svašta,ili ce biti uhapšenih ili krvi do kolena...pazite ljudi šta potpisujete,pazite sa menicama,povlacite menice ako ste resili dugovanja,ovo je došlo poslednje vreme...

juce saznah da drzava ne opstina , uzela sve seoske pasnjake znaci vise sela i daje na neku licitaciju alo mi pricamo o unapredjenju sela , stocarstva.Zalost.

LEŽIMIR - U Sremskoj Mitrovici u bliskoj budućnosti moguća je izgradnja kompleksa za korišćenje obnovljivih izvora energije za proizvodnju električne energije.

Nazad
Vrh