Vesti-novosti-obavestenja

1.jpg
2.jpg

Snimak one strašne nesreće voza u kojoj je poginulo skoro 80 ljudi , razlog prevelika brzina . Šta reći strašno , jadni narod nije ni znao šta im se desilo.

[video=youtube_share;g5NyBO75YYc]http://youtu.be/g5NyBO75YYc[/video]

I uglavnom ove proizvode koriste naša deca i omladina.Dok se mi svađamo oko nebuloza oni nas lepo sistemski uništavaju.

I uglavnom ove proizvode koriste naša deca i omladina.Dok se mi svađamo oko nebuloza oni nas lepo sistemski uništavaju.

Kako ko. Ja mojima ne dozvoljavam da jedu uvozno smeće. Forsiramo ih da jedu voće, a ako se već i jedu ponekad industrijski slatkiši, onda od renomiranih domaćih konditora.
Nisam znao za prisustvo GMO u tim slatkišima, mada jesam imao tračak sumnje. Moje sumnje su bile uperene više u pravcu konzervanasa, higijenskih standarda i u opšte sumnjivog kvaliteta u hiperprodukciji multinacionalnih kompanija. Ne može ta Milka da preplavljuje ceo Svet čokoladom i da je ta čokolada zaista od mleka i kakaoa. Svako zna da su to biljne masnoće i emulgatori, boje, arome, pojačivači ukusa itd. Prava čokolada treba da puca, a ne da se tegli.

Poslednja izmena:
To sto bi neko voleo da sve sto je poreklom sa zapada da je gmo to je sasvim druga stvar.
McD koji je u Srbij koristi iskljucivo 100 % domace sirovine. McD koji je u USA je sasvim druga stvar i za njih ne mogu nista da tvrdim.

U svim mesarama i megamarketima ima uvoznog mesa,samo u McD u 100% domace.Ja to stvarno ne mogu da poverujem.:haha:Ako je tako,ima da se hranim samo kod njih.:osmeh:

Ma u pravu ste, oni uvoze specijalno gmo meso samo sa jednom namerom da truju nas narod. Mi smo im ogromna prepreka za razvoj i ne znaju kako da nas uniste pa su odabrali kroz gmo McD hranu.
Ako cete iskreno velika vecina sojine sacme stize iz J. Amerike i njom gotovo svi hranimo svoju stoku (svinje prevashodno) tako da ispada da smo mi sami sebi najveci trovaci, a procenat koji nas truju amerikanci sjajno smisljenim planom preko McD je u tom slucaju zanemarljiv. Sto ce reci da smo zaj....i amerikance.
Ako vec pisete o gmo gledajte da to bude nesto pametno. Nema svrhe pisati nesto samo da bi se pisalo jer neko mrzi "truli zapad" i sve sa zapada mu je zarazeno gmo-om.
Da se razumemo ja sam isto protivnik gmo hrane, ali su se u istoriji sveta desila i epohalnija otkrica od gmo od kojeg su ljudi zazirali i bojali se da bi se na kraju ispostavilo suprotno. Ne kazem da je isti slucaj sa gmo, ali suvise smo mi slabi strucnjaci da ucestvujemo na raspravi o tako vaznom zivotnom segmentu. Ako neko hoce da zivi "organski" u danasnjem svetu je to jako tesko izvodljivo i morao bi bukvalno da zivi izolovan daleko od civilizacije, pa ko voli nek izvoli.

Nije specijalno za nas,vec je njima GMO normalan.:osmeh: Nisam za to da samo nas truju,al da uzimaju meso u Rumi na vasaru ne mogu progutati nikako.:haha:

Eeeeeeee, jel Žika nakupac dobavljač za McD na Rumskom vašaru, ili on kupuje za nekog drugog?

Nazad
Vrh