Vesti-novosti-obavestenja

Ponovo pao rekord na nasem forumu: Najviše prisutnih korisnika: 1,422, Danas u 19:33 i komsijski:Trenutno ima 260 korisnika OnLine :: 47 registrovanih, 0 skrivenih i 213 gost (Ovi podaci su bazirani na članovima aktivnim u poslednjih 60 minuta)
Najviše korisnika OnLine bilo je 288 dana 07 Feb 2013, 20:26

::namigivanje:::haha:

Pa to ima pola članova sa našeg foruma.Neki su čak i sa titulama. Čak ima nekih koji su ovde banovani a tamo su čivije.

A jel bi mi mogli kao ovakav jadan i nikakav forum da trazimo samostalnost (otcepljenje)od njihovog velikog foruma?:sta:::namigivanje::
Ipak ja mislim da su oni u sustini dobri ljudi i da ce rado pristati na nase (forumsko) odvajanje od velikog nam maticnog foruma.:osmeh:

22,23 i 24 februara u Turiji se održava 29 Kobasicijada, ko voli nek izvoli, biće svašta nešto, subota je udarni dan pošto se tada iznosi najduža kobasica na svetu (oko 12 časova) i konačno Ginis treba da je upiše kao takvu. Inače ove godine treba da bude malo organizovanija Kobasicijada pošto su mlade snage malo preuzele kormilo i napravile malo reda u organizaciji (će vidimo), novina je da će ove godine moći i privatni mesari iz Turije da prodaju na štandovima svoje suhomesnate proizvode pod uslovom da je sve pregledano, navodno neće moći više da se prodaje po ulicama kobasice i ostale prerađevine (verovatno zbog ispravnosi mesa i mesnih prerađevina).Ako neko dolazi od kolega nek se javi.

Je l' imaju moderatori podatak koji je poljoinfo.com po velicini u Srbiji/na Balkanu? Ne racunajuci Burek, i My City, koji su vise zabavnog karakter, ne znam koji je veci. Mozda Elitesecurity!?

Nazad
Vrh