Vesti-novosti-obavestenja

Danas lepo vreme isao malo na pijacu u Surcinu svaka druga tezga cigani prodaju suhomesnate proizvode neke smesne cene .ODAKLE ,gde su sad komunalci za gusu baca poreklo ,kome si plevio po pusnici cccccc strasno ,banana republika !!!:zli::zli::zli:

Kada bih uhvatio na delu lopova u susari....mislim da bi mu tu i bio kraj.Kremiranje bi bilo neizbezno :haha: E sala na stranu ali stvarno mislim da nebi izasao iz dvorista u jednom komadu.:udri::udri:

Sta znaci mulo od crkotina ??? Kod nas na stocarstvu ima jedna rupa duboka u koju bacamo crkotine i cim neko vece june pitaju oni dali je leceno ovo ono valjda su dobri i sa veterinarom i poseku butove i dan danas im nije nista e sad dali oni jedu neznam :osmeh: Ali bre ovo znate koje slanine bog te adidas !!!

- - - - - - - - - -

Mislim na pijaci sto je bilo cini mi se da je to sve neko lepo ocarinio i sad kad se sleglo malo oko toga sto su oplevili sad laganica proddaju i nikom nista.

DS je sve unistio sto je mogao pa se sada ustremili i na poljoprivredu da prikriju njihove prevare i pljacke veka, da jos malo uniste srpskog seljaka i ono malo ljudi sto je ostalo da zive po selima.

Nazad
Vrh