Vesti-novosti-obavestenja

Nije mi sva zemlja u vlasnistvu, tj pola je u vlasnistvu pola pod zakupom, ovo pod zakupom je mala sansa da se srede papiri
za neke parcele.

Nije to bas tako kao sto izgleda na prvi pogled.
Kod nas vrlo mali broj ljudi ostvaruje sub,

Sad bas pitam sebe zasto ja placam drzavi 200 000 godisnje kao preduzetnik kad mogu lepo da zatvorim radnju registrujem lepo poljoprivredno gazdinstvo i placam vise nego duplo manje i dobijem pravo na subvencije, ovako od mene drzava samo trazi nista ne daje i onako u radnji radim pola za drzavu, kad presaberem troskove dodje mu na isto... U svakom slucaju hvala ti sto si napisao koliko placate godisnje PIO...

Seik ulaze 100 miliona, u onaj most u beogradu su sprcali blizu 500, da je gradnja odlozena na godinu dana, eto tih para za poljoprivredu koje bi se brzo isplatile, kroz sisteme za navodnjavanje itd. nego hebiga jedna od zaostavstina komunizma je da nas narod samo slusa sta mu se kaze i to prihvata i trci ko ovca da zaokruzi svog miljenika na izborima, a posle mu kriv seik :haha:...

Mi smo trebali da se povucemo sa tog sajma posto na njemu izlaze i Kosovo kao drzava. Pred sam sajam smo bili jedan od naj posecenijih i naj slikanijih standova a onda je usledila bruka od Nemacke posto je dozvolila Kosovu da nastupi kao izlagac na tom sajmu. Najverovatnije da su se nasi mnogi izlagaci povukli a samo neki koji iz ko zna kojih razloga i dalje su ostali. Samo da dodam da je Nemacka priznala nezavisnost Kosova a samim tim i njen nezavisan nastup na sajmu odobrila.

Ponovo se krece dupeuvlakackom politikom da ih ne uvredimo ipak cemo nesto postaviti, a kad oni nas uvrede pa oni treba da brinu o nama jer smo mi za njih jedno od vecih trzista od masina do mehanizacije a oni kad god mogu nama noz u ledja ili nogu u glavu.Alo bre pa zar nama treba da ljubimo nogu koja nas sutira ?

@dejan 77

Mozda smo morali nesto da ostavimo od izlozene robe, mozda bi nas kacili neki penali. Ovo sto sam sada napisao je samo moja pretpostavka.

[video]http://www.akter.co.rs/26-ekonomija/27946-srbija-ne-u-estvuje-na-sajmu.html[/video]

Poslednja izmena:
Ljudi , polako ali sigurno zalazimo u politiku a to nije svrha ovoga foruma. Znam da je sada tesko pisati a ne doticati se politike ali hajde da se potrudimo da se sto vise distanciramo od nje. Bojim se da nas nece daleko odvesti pisanje o politici sem do svadja i prepirki koje nam nisu ni najmanje potrebne.

Ovo sto sam gore napisao vazi i za mene, posto se i ja ponekada ponesem i povucem kao da sam u skupstini.
:osmeh:

Evo nesto veselije:osmeh:

http://www.naslovi.net/2013-01-23/k...okautirao-covica-policija-na-marakani/4428363

Poslednja izmena:
Samo jedno pitanje u vjetar : Jesmo li mi ovde , što čvrkamo , poljoprivrednici ili političari ? Imamo pravo da glasamo na izborima , ako hoćemo, ako nemamo za koga nemoramo , i to je to .

Kandar da oni neznaju šta je prava vrućina :haha:pa kod nas je bilo letos preko 50 samo uvek javljali 41, 42 , pa onda kao malo padne samo da nebi proglasili elementarnu nepogodu:osmeh:

Nazad
Vrh