Ivan 1980
Član
koliko se secam bila je neka afera skoro oko loz-ulja odnosno neke pumpadzije prodavale loz ulje kao evro-dizel mislim da je ta afera bila u Svilajncu i jos nekoliko gradova
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Тако је, мора саобраћајна.kako se dobija evro dizel,jel se gleda saobracajna da je ne ime vlasnika gazdinstva
ko sto su oprali cisternu za loz ulje kad su uveli da svaka pumpa mora imati bezolovni benzin. na jugopetrolovoj pumpi frajeri istoce koliko je moglo i sipali bezolovni i samo se on prodavao jedno godinu dana .sve skoro vozila sa kompjuterom su zeznuli i nikom nista. pa sad veruj da ce ih ocistiti. izgleda ce se opet ici u RS bar je kvalitetna i cista .ovu nasu moram cediti kroz levak i farbarski filter.Biće ovo idealna prilika da operu postrojenja i rezervoare gde je bio D2...
А ти си ваљда члан тог газдинства?cekaj traktor se vodi na mene a gazdinstvo na majku,kako onda?
Nije loše, samo da voćari ne završe kao i stočari. Mi po Bečeju i okolini mučimo muku kako da sačuvamo svoju imovinu po kućama a kako će je oni sačuvati na fruškoj gori, videćemo.
Nije loše, samo da voćari ne završe kao i stočari. Mi po Bečeju i okolini mučimo muku kako da sačuvamo svoju imovinu po kućama a kako će je oni sačuvati na fruškoj gori, videćemo.