djoker
Član
Ovakvu glupost nisam odavno cuo ha,ha,ha...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
ovo je ostvarljivo samo ako ministar poljoprivrede bude Hari Poter
ovo je ostvarljivo samo ako ministar poljoprivrede bude Hari Poter
možda oni po onoj narodnoj " sa kim si takav si " a misle da smo mi stalno sa stokom al su se prešli jer su stočni fond razbucali ko svinja masan džakMa nek se nose svi lepo u 3 pm. Nek prodaju sve i nas pa da crknemo ko stoka kad drugacije ni ne zasluzujemo. Prvo, Tito, pa Sloba, pa Zuti , pa Plavi i svi redom nas tretiraju kao stoku, jer valjda smo tako i zasluzili.
ja sam danas potpisao ugovor za plastenike,a mehanizacija se josh sortira, jer ima mnogo zhteva. primarniji su im sistemi za zalivanje(zbog sushe) i plastenici... tako dele i sretstva.tako bar oni kazhuupravo na taj!! danas sam zvao(iako mi je prosle nedelje jedna g-dja sa lepim glasom rekla da ce biti sve u ponedeljak-tj danas poznato) ,jedan g-din me je odjebao i rekao da zovem sl pon jer tek danas pocinju da obradjuju zahteve za mehanizaciju i jos rekao da ne budemo nestrpljivi ( valjda sam ja danas bio ...ko zna koji po redu koji je pitao za isto) jer su oni "zatrpani sa zahtevima".....na moju konstataciju da meni masina treba za 10-ak dana za pripremu zemljista,g-din je rekao,citiram " bicete obavesteni" i ljubazno spustio slusalicu!!!
i sta su rekli kad je isplata za plastenike i navodnjavanje?ja sam danas potpisao ugovor za plastenike,a mehanizacija se josh sortira, jer ima mnogo zhteva. primarniji su im sistemi za zalivanje(zbog sushe) i plastenici... tako dele i sretstva.tako bar oni kazhu
Šta će njima stoka? Arapi žele Srbiju kao svoju koloniju zbog poljoprivrednog zemljista kao obnovljivog resursa. Arapi su svesni da njihove zalihe nafte su ograničene i da moraju da preduzmu nešto da bih opstali. Glupo je verovati u izjave kako su nam arapi prijateljski narod koji želi da unapredi Srpsku poljoprivredu. Srbija teži ka kapitalizmu. Arapi kada pokupuju zemlju po Srbiji to je njihov i samo njihov kapital.Причају ови из пкб-а да арапе не интересује стока.
Тако да можемо само да бежимо.
Колега, то сам ја само направио алузију на претходни коментар који је рекао да смо ми стока. На шта је мој закључак био можемо да се пакујемо, пошто знамо да арапе не интересује стока.Šta će njima stoka? Arapi žele Srbiju kao svoju koloniju zbog poljoprivrednog zemljista kao obnovljivog resursa. Arapi su svesni da njihove zalihe nafte su ograničene i da moraju da preduzmu nešto da bih opstali. Glupo je verovati u izjave kako su nam arapi prijateljski narod koji želi da unapredi Srpsku poljoprivredu. Srbija teži ka kapitalizmu. Arapi kada pokupuju zemlju po Srbiji to je njihov i samo njihov kapital.