Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Капсуле и прах. У апотекама.U kom obliku se kupuje zeolit za ljudsku upotrebu i gde ima da se kupi ???
Па ови немају појма. Предлажем да се претплата уведе одмах по добијању матичног броја у крштеници!
placate pdv na cenu koja pise u fakturi(koja dolazi uz ostalu dokumentaciju sa autom na carinu)...troskove spedicije i to je to manje vise...porez na prenos apsolutnih prava se ne placa jer je uvoz i auto ide na vase ime...placate samo registraciju kao sto bi platili za vozilo koje je vec reg samo u ovom slucaju se placa i saobracajna,nalepnica i tabliceI to si u pravu
Zanima me sledece da mi pojasni ko je bolje upucen . Posto je ukinuta carina na vozila iz Eu itd itd na veliki broj doduse samo manje kubikaze ispod 1000 i preko 3 000 placaju ,koje su jos dazbine na carini ?? Dalje me zanima kad se prvi put registruje vozilo to sto bude uvezeno u Srbiju jel se placa porez na prenos vlasnistva mislim da ne jel tako a koji onda porez naplacuju pri toj prvoj registraciji posto znam da idu neke takse i porezi dodatni ??
Što znači da će Srbija sve teže moći da plasira poljoprivredne proizvode na strano tržište i ono što bude plasirala to može da bude samo po nekim simboličnim cenama. Mislim da će ovaj skandal ostaviti dugogodišnje posledice po Srpsku poljoprivredu