Vesti i obaveštenja

Pa normalno,to se uvozi od nas,tipa žito,kuruz,oni su druga država i bore se za sebe,iako su tamo i srbi šta mi imamo sa njima.kao i cg koja priznaje Kosovo i Metohiju.

Kod nas na repin rezanac iz secerane mogu da zaborave, secer aga napravio bio energanu i eno sve spakovao u silo jame i ceka da pocne proizvodnju gasa.

Uvek mi je zanimljivo kada ruski mediji pišu o protestima u drugim zemljama, a ne u svojoj.

Što se tiče ekologije i propisa , mi u Srbiji sa tim nemamo problema. Sve površinske vode u Vojvodini su 3 ili 4 kategorija (otrovne su), ali se niko ne brine zbog toga. Čak se radi na tome da se sa tom (i takvom) vodom povećaju površine pod navodnjavanjem.

Имам прилике да пролазим поред 2 акумулациона језера. Око њих су заливни системи где се примењује сва агротехника и хемија. Све што се истресе на њиву заврши опет у језерима вода нађе пут.
Писао сам у другој теми и постављао слике како су државну земљу обезбедили са постављањем заливних система. Део воде се довлачи из великог бачког канала а део воде су избушили бунаре и заливање до бесвести. Обавезно две жетве. Па шта буде. А бунари преправљени у септичке јаме посебна прича.

Сви мисле да је мени лако, не дај боже да им је овако.

Pi i Rusi vide, te uglavnom komentarišu šta se dešava u drugim zemljama, a slabije komentarišu šta se dešava u Rusiji.

Izgleda da je to neka globalna epidemija virenja u tuđe dvorište.:haha:

Sigurno su Rusi pobunili nemce da protestuju garantovano zato što su nemci prisustvovali suđenju Navaljnom.

Drage kolege poljoprivrednici dosta vas je videlo i čulo za ovaj slučaj koji se desio kod mene u Padini, a dešavalo se ovo često i na dosta drugih mesta širom naše zemlje, ali ko nije čuo evo okačiću snimak da svi vidite.
Dobro pazite kome prodajete i kome stavljate na lager vaše mukom proizvedene proizvode, da nebi se desilo da ostanene pokradeni kao ovih 50 ludi kod mene u Padini . Među njima sam nažalost i ja , ali srećom samo jednim manjim delom

Nazad
Vrh