Nemože da prođe ni fabrička kuka za auto kupljen kod nas nov. Zna bolje onaj što je pisao zakon nego fabrika koja je napravila auto.
Kada platis atest onda moze. Zapravo moze bilo sta samo plati. Mozes da ides kao neciji sin u besnom autu i da gazis pesake, malo podmazes i vozi dalje.
- - - - - - - - - -
Nema on nikakav tok misli, čovek je otišao u k...c. Lažu ga majmuni da bi ostali i opstali u njegovoj blizini dok imaju koristi. Kad osete kraj, pripremaće preletačinu u analne dubine budućeg vodje kreiranog od udbe ili neke strane agenture i tako u nedogled a glupa raja u procesu tranzicije već dve generacije.
Javlja mi se da je Sapic sledeci vodja. Zivi bili pa videli. Preletacevic se nije pozicionirao tamo gde sam ocekivao, tj nije zazivela ideja kao Zivi zid u Hrvatskoj.
- - - - - - - - - -
drage kolege ko ide na tehnicki i da uzme nove tablice ili samo nalepnicu neka mu je sa srecom i da se naoruža sa živcima ovakavo izivljavanje nije nikad bilo ,ja bio i na ebao dobro zamalo da me izvacare da moram da kupujem gume nove nemože kao ove što su mi sad na autu nije to po fabrickoj preporuci ja imam 185 65 14 a treba 175 65 14 a za šoferšabnu puko kintu imala razbijeno od kamena mesto gde je udario i ne puštaju ,a na drugom puštaju gume ali moraš da zameniš staklo ,još da uvedu i da onog što dotera auto da i njega iz kontrolišu šta je obuko (detaljni pregled ) pa da sve bude kompletna usluga. zaboravih da i ovo kažem mora da se skidaju i krovni nosaci ako se imaju a nemaš atest za njih .
Tetka sa Suzuki Marutijem nije prosla na jednom tehnickom jer su vrata kriva. Posle svjadjanja da je to jednostavno takav auto i da je takav dosao iz Indije jer kosta 5000e kod nas sa carinom, pdv-om, transportom preko pola planete i zaradom naseg dilera nekako je prosla. Lud zbunjenog. Traktor nijedan nece proci tehnicki po tim novim pravilima. Diskutavilno je i da li nov JD moze da prodje tehnicki u Srbiji.