Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ali ipak ovo je najbolji predlog za unapredjenje poljoprivrede koji sam odavno čuo.
Samo nek oni vrate zemlju ne znam sto da se toliko komplikuje odbori za ovo,ono ovako kad vrate vlasnicima svako ce moci da proda ako zeli bez posrednika.
Ja sam bio na sastanku upravnog odbora asocijacije, i mogu da kazem da za ovakav predlog ima sluha i sa druge strane (drzave). Koliko cemo uspeti u tome vreme ce pokazati. Ideja je vise nego dobra, al vremena jako malo. 2014 stupa na snagu zakon da stranci mogu da kupuju zemlju kod nas i tu se malo sta moze uraditi, za takvo stanje treba da zahvalimo nasim ,,vestim,, pregovaracima. Da se razumemo ja sam prvi da se vrati sva oduzeta imovina i to je trebalo jos davno uraditi. Za to se nema vremena i bolje da obicni mali i srednji paori kupe zemlju nego stranci al treba da se osnuje fond da od tih para budu obesteceni vlasnici. I da to bude prava realna vrednost, tako da moze da kupi istu povrsinu zemlje koja mu je oduzeta.
Pa j***š zakon, nek ga promene! Neke članice EU ne dozvoljavaju takvu kupovinu još dugi niz godina, a ovi naši još ni pregovore nisu dobili a već su sve dali (prodali). Inače, dozvola strancima da kupuju našu zemlju već od 2014. godine je za mene čin veleizdaje zemlje!