grunt
Član
Napisao sam to a nisam ni morao,kad sam cuo zgadilo mi se.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Kad si vec napisao da i ja kazem nesto povodom toga imaju pravo i to znam 100% ali je neko iz opstine maznuo pare za sebe jer eto i ja sam imao taj slucaj sa prvim detetom i onda su nam rekli nemoze kao dete je umrlo i tako to da bi se posle izvesnog vremena doznalo da su te pare maznute jer ako je dete rodjeno zivo pare sleduju ali neka ima ko gleda od dozgo pa sve po zasluzi im deli ko na takav nacin dolazi do para!Stvarno sramota . Zakoni su zakoni , vjerovatno kad je pisan taj zakon nisu predvidjeli takvu tragičnu ,mogućnost , ali opet ja mislim da je tu stvar nemorala , neljudskosti i bezobrazluka službenika koji taj slučaj obradjuje .Kad se desi neki takav slučaj svaki normalan službenik bi trebao da ispuni to iako formalno krši zakon , a glupan nezna ili neće da zna da bilo koja revizija ili kontrola nebi napravila nikakv prigovor . Znači on je mogao da stavi svoj jebeni potpis i niko mu nikad nebi pravio problem garant . Nije tu kriva vlada nego taj nečovjek iza šaltera.
Nemojte mi zameriti na ovom tekstu ako mu nije mesto ovde nek nadlezni prebace.Naime za trece dete se daje novcana naknada od strane Drzave kao i od strane Pokraine Vojvodine ko zivi na teritiriji iste naravno.Znam coveka koji je dobio pre mesec dana trece dete na zalost i tugu drugo dete su (izgubili)za koje imaju izvod iz maticne knjige rodjenih,i po zakonu apv-nemaju pravo na tu vrstu pomoci iz razloga gubitka drugog deteta.Dolazimo do toga da drzava daje tu vrstu pomoci bez obzira na tragican ishod,a kurcevita Apv NE....e pa serem se ja i na autonomiju i na autonomase i te sise koje se sisaju iz krave muzare!Sram vas bilo stoko tamo oni koji su takvu odluku doneli.
Да је .... не би ни дошло до овога! Друкање би кренуло још раније, из кафане нпр., приликом изношења идеје.Da je nekadašnja milicija drukao ovog, onaj onog, ihaahaj. Ovako...
Jesi li cuo nekad za cenzuru ?Najavili ovi iz vlade isplatu subvencija u naredna 3 meseca iz tri dela.
Zasto je tema o subvencijama zakljucana?