Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Jer onaj ko ima mnogo hoće još više a ovaj drugi je i dalje zadovoljan sa malo."Nije srećan onaj koji mnogo ima nego onaj kome malo treba"
Ne bih rekao.. Mozda je srecan onaj ko je od malih nogu tamo i navikao na njihov nacin zivota, ali ako neko kao ja iz Srbije, ode tamo, a bio sam pre 2 godine na 4 nedelje (turisticki), onda kad se vratis za Srbiju, dodje ti da se sagnes i poljubis zemlju.. Njima tamo fali sloboda koju mi imamo ovde, tamo je sve zakonom propisano, tvoje je samo da sledis zakone.. Zamisli da nisam smeo nokte da secem gde ja hocu..Postoji,Švajcarska...
Nisu ovo nikakve ljudske gluposti, ovo je cisto istrazivanje, nista ovde nije bolno i nenormalno, da nije ovo radjeno, dosta nutricionistickih stvari u vezi govedarstva bi bili nedostupni i nepoznati.. Pusti komentare u grupi "dobra zemlja" (ako si tamo video ovaj video)...Ima li granice ljudskoj gluposti
https://www.facebook.com/xendanweb/videos/10152139149341795/?theater
Propisi su tu da bi se kršili.Teško će to u praksi ići-velika je tu lova u igri.