Vesti i obaveštenja

Koju zemlju i ko je orao ?
Jel to rekla kazala ili imas korpus delikti pa da onda nastavimo. Mozda su te tvoji pogresno obavestili :osmeh:

Istorija VU Karadjordjevo pocinje mnogo pre Radmana. Pokusaja da se ta drzavna zemlja stavi u program i ispostuje zakon bilo je i pre Radmana, ali je Sutanovac, dok je bio "baba", rekao NE jer se iz te zemlje direktno finansirao DS. Kako i na koji nacin nije tema da se sad prica jer bi mi trebalo 2 foruma da sve objasnim, ai to je slucaj za tuzilastvo.
Gospodine @dragorad ne bi bilo lose da napisete odakle ste jer ako vam je lokacija tacna onda mi nije jasno kako znate sta se to desavalo na terenu.
Kao prvo ovde se ne radi o nikakvim "gladnim" paorima vec o nepravdi koja se desava u nasoj opstini to jest u katastarskim opstinama Obrovac, Tovarisevo, Mladenovo i Backa Palanka. Tu istu zemlju su putem raznih malverzacija o poslovno-tehnickimsaradjama koristili Beljanski, Vlaovic, Mesaros, Jukic, MK Komerce, Libelula i jos mnogi, a da drzavi nisu dali ni jedog dinara, zasta postoje cvrsti dokazi.
Pitam ja vas da li je bolje da 4000 ha radi 3 coveka ili 80-ak koliko je u ovom momentu uzoralo tu zemlju.

Ево га корпус деликти :) ваш пост :)ахахаха мајко моја,па пола форума зна да си упао на карађорђево са пајташима и орали туђу земљу,окрајчили коме шта допадне и терај по пола ноћи...Тад ниси кукао на власт а Купусинац :)

Rekli mi tvoji. Napisi kao si upropastio coveka sa onim traktorom sto si drugarski preporucio. Pozvacu ga da se sucelite ovde, a moderatori da ne brisu ovaj post.

paorpaor
Član

Datum pristupanja:
Jan 2009
Poruka:
6,018
Zahvalio se:
285
Zahvaljeno 1,968 puta na 872 poruka
Downloads:
11
Uploads:
0
Istorija VU Karadjordjevo pocinje mnogo pre Radmana. Pokusaja da se ta drzavna zemlja stavi u program i ispostuje zakon bilo je i pre Radmana, ali je Sutanovac, dok je bio "baba", rekao NE jer se iz te zemlje direktno finansirao DS. Kako i na koji nacin nije tema da se sad prica jer bi mi trebalo 2 foruma da sve objasnim, ai to je slucaj za tuzilastvo.
Gospodine @dragorad ne bi bilo lose da napisete odakle ste jer ako vam je lokacija tacna onda mi nije jasno kako znate sta se to desavalo na terenu.
Kao prvo ovde se ne radi o nikakvim "gladnim" paorima vec o nepravdi koja se desava u nasoj opstini to jest u katastarskim opstinama Obrovac, Tovarisevo, Mladenovo i Backa Palanka. Tu istu zemlju su putem raznih malverzacija o poslovno-tehnickimsaradjama koristili Beljanski, Vlaovic, Mesaros, Jukic, MK Komerce, Libelula i jos mnogi, a da drzavi nisu dali ni jedog dinara, zasta postoje cvrsti dokazi.
Pitam ja vas da li je bolje da 4000 ha radi 3 coveka ili 80-ak koliko je u ovom momentu uzoralo tu zemlju.

твој паоре твој
тема протестна вожња тракторима страна од 300 па на даље
сад си и мутав а :)
амнезија,болест модерних кримоса.

Kazu ljudi ako ne lazu, preorali asvaltni put tokom noci. Dolazili ljudi da presvuku drugi sloj. Bile noci bez mesecine! :haha:

Kakav korpust delikti. Gde je napisano da sam ja ista uzorao ili bilo sta uradio ?
Putine red je da i ti izadjes iz senke i da kazes da si ti sam peorao oko 200 Ha na 3 ili 4 mesta. To jest tvoji radnici za tebe.
Ti moras pokazati ljudima gde sam ja orao i koju parcelu sam orao, a ja cu pokazati koju si ti.
Pokusavas da se krijes iza takve licnosti, ali su te ipak otkucali tvoji Obrovcani :osmeh:

хахахаахахахахха моји радници? верујем да људи са овог форума који ме познају падају са столица...ја даље од имта од 30 год нисам догурао а орем 200 ха :)
ма да не пише,ти си управу,ниси ти,у заблуди смо били сво време ...нек си ти жив и здрав.

Sa Crvenog trga :haha:
Jel treba sad da cesljam po privatnim porukama da vide ljudi kako ti nemas veze sa Obrovcom, a a a ?

Ајде мајке ти пречешљај и објави да се исмејем као човек пре спавања...ајде леба ти?:haha:
А и немам везе ја сам из Братунца,један син ми је у Бачкој Паланци..тако да има истине :osmeh:
хахахах 200ха напад је најбоље одбрана :)

Nazad
Vrh