paorpaor
Član
Datum pristupanja:
Jan 2009
Poruka:
6,018
Zahvalio se:
285
Zahvaljeno 1,968 puta na 872 poruka
Downloads:
11
Uploads:
0
Istorija VU Karadjordjevo pocinje mnogo pre Radmana. Pokusaja da se ta drzavna zemlja stavi u program i ispostuje zakon bilo je i pre Radmana, ali je Sutanovac, dok je bio "baba", rekao NE jer se iz te zemlje direktno finansirao DS. Kako i na koji nacin nije tema da se sad prica jer bi mi trebalo 2 foruma da sve objasnim, ai to je slucaj za tuzilastvo.
Gospodine @dragorad ne bi bilo lose da napisete odakle ste jer ako vam je lokacija tacna onda mi nije jasno kako znate sta se to desavalo na terenu.
Kao prvo ovde se ne radi o nikakvim "gladnim" paorima vec o nepravdi koja se desava u nasoj opstini to jest u katastarskim opstinama Obrovac, Tovarisevo, Mladenovo i Backa Palanka. Tu istu zemlju su putem raznih malverzacija o poslovno-tehnickimsaradjama koristili Beljanski, Vlaovic, Mesaros, Jukic, MK Komerce, Libelula i jos mnogi, a da drzavi nisu dali ni jedog dinara, zasta postoje cvrsti dokazi.
Pitam ja vas da li je bolje da 4000 ha radi 3 coveka ili 80-ak koliko je u ovom momentu uzoralo tu zemlju.
твој паоре твој
тема протестна вожња тракторима страна од 300 па на даље
сад си и мутав а
амнезија,болест модерних кримоса.