Dragan18
Član
Paorpaor ne bih se složio sa tobom nikako. Ovde će biti štete koja će se meriti stotinama miliona evra! Da ne spominjem ljudske žrtve...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
VI koji najvise kukate u temi subvencije nasli ste da prozivate drzavu u ovako teskom trenutku! U najvecoj nesreci u istoriji Srbije vi mislite o vasem profitu, nek vam je na cast...
Ministarka poljoprivrede apeluje na građane da sami ne uklanjaju leševe životinja stradalih u poplavama već da se prvo konsultuju sa Veterinarskom inspekcijom.
Zbog poplava u Srbiji najviše će stradati voće i povrće.
Agrarni gigant "Viktorija Grupa" donirala sredstva za ugrožene poplavama.
Ne misle ljudi o profitu nego o preživljavanju i mislim da bi država u ovom momentu trebala da poveća subvencije jer sada svi treba da prežive od one obradive zemlje koja je ostala ne poplavljena a i u ovom momentu je poljoprivreda ( bar ovaj ostatak ) jedino što donosi profit kako seljacima tako i državi
Drzava NE treba da povecava subvencije, da bi se na njima bogatili tajkuni! Drzava treba (MORA) ljudima koji su izgubili svoje domove u poplavi, da obezbedi krov nad glavom...
Drzava NE treba da povecava subvencije, da bi se na njima bogatili tajkuni! Drzava treba (MORA) ljudima koji su izgubili svoje domove u poplavi, da obezbedi krov nad glavom...
Prijatelju ja sam jaaaako mali poljopivrednik manji sam i od naj manjeg hobiste tako da meni subvencije i neznače mnogo ali evo jedan primer : ima čovek tri krave i jedna mu ugine hoće li sada davati više deteline i silaže nebi li nekako nadoknadio gubitak u mleku koi mu predstoi pa sigurno da hoće .E ja sam zato rekao da se povećaju subvencije nebi li seljak malo više uložio a samim tim bi svima bilo bolje
Zašto loše zvuči? Ljudi traže svoje zakonsko pravo. A s obzirom da su subvencije negde već isplaćene, onda nema smisla da je i ostali ne dobiju. Kada ljudima budu legle pare na račun, sami će odlučiti koliko, gde i kome će da daju. Barem mogu biti sigurni da im novac nije završio u džepu nekog političara.
Prosta stvar.
Zbog ljudi i dece koji se nalaze u prihvatnim centrima! Izgubili su sve, neki cak i svoje ukucane! Ali vama to nije vazno zato sto ste na suvom i mislite samo na pare, bez trunke morala i solidarnosti!