Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Sve je to planski smisljeno da nestanemo kao nacija,ind je mrtva,vojska takodje,ostali smo jos mi paori a ovim tempom i mi necemo dugo i caooooo na veliku zalost!!!Neko ovde sistematski uništava poljoprivredu i u tome je vrlo uspešan. Rezultati uništenja će biti veoma vidljivi do jeseni a najkasnije do proleća kada seljak neće imati novca za dalja ulaganja. Nismo mi u Srbiji izmislili aflatoksin bilo ga je i u drugim državama koje sada imaju veće cene kukuruza nego mi. Sa pšenicom je ista priča ne valja kada rodi a nevalja ni kada ne rodi i opet je naj niža cena pšenice nego u okruženju. Zanima me na osnovu čega mi to imamo tako niske cene i opet, pored tih niskih cena, naš kukuruz, pšenica soja... ne treba nikome
Veceras kuca casti,napisi slobodno sledeci post sta ti lezi na dusi.Imao bi ja mnogo toga oko tih protesta ili blokada da ti kazem ali jbg suvise kaznenih poena imam.
Nemogu jos nista da sudim o njoj ,dok nevidim slike bar u kupacem kostimu.http://www.telegraf.rs/vesti/politika/809999-otkrivamo-ovo-je-nova-ministarka-poljoprivrede-srbije OTKRIVAMO: Ovo je nova ministarka poljoprivrede Srbije!
Mrdnulo se ali se zbog pojedinaca iz Asocijacije koji koce blokade to nevidi.Sutra u 20h je sastanak,bicu na tom sastanku pa cu preneti informacije iz prve ruke.Za sad kako stoje stvari protesti se nece desiti samo ako cena suncokreta bude 40+PDV,takodje moguce da nekoliko udruzenja izadju iz Asocijacije ali otom potom,videcemo sta ce sutra biti.Ne bih ja da vredjam ili budem pogresno shvacen ali paranoisanje i kukanje nekih ljudi su dosadili i Bogu i narodu to je sad vec treca nedelja kako se pise da se krece u blokade a niko dalje od tastature do klozeta nije mrdno.