Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Sta bi reko Nobel,da je kojim slucajem ziv,ko je sve dobio njegovu mnogo vise no prestiznu nagradu.Mislim da je ovo svetsko priznanje devalvirano zadnjih godina.Dati nekom iz Monsanta Nobelovu nagradu za hranu je kao dati je Dr Frankenstajnu za zdravstvvaj stvorio cudoviste,a ovi iz Monsanta od nas postepeno stvaraju cudovista.Jedino pitanje koje se namece je -Kuda ide ovaj svet? Odgovor ne moze biti drugaciji sem apokalipticnog.
Zanimljiva anketa http://www.tvojstav.com/input/GcnM7mDKrTJ734AuNuEf
Četvrto pitanje je loše formulisano .Trebalo je da glasi - Dali mislite da će pravi krivci odgovarati za prodaju... ,ovako svi znaju da će neka sitna boranija biti krivac a organizatori će se smejati sa distance i vikati "udri lopove mamu im lopovsku"Ja mu onda dođem budala teška što verujem da će neko odgovarati za skandal sa robnim rezervama. Spadam u onih 9% naivčina po tom pitanju, a za ostalo sam u većini.
Здравка Челара. Ту близу сам радио пар година. Не плаћај, чекај да застари.A mene sinoc slikaju kamera na raskrsnici Cvijiceve i Zlatka Cervara otprilike..!
Moglo nekada sad po novome nemozes kola da registrujes dok neplatis kaznu!Здравка Челара. Ту близу сам радио пар година. Не плаћај, чекај да застари.
Moglo nekada sad po novome nemozes kola da registrujes dok neplatis kaznu!