mladi.poljoprivrednik
Novajlija
Da li neko prska papriku borom?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Tecni kalcijum sa borom da, na ove sad temperature samo tako usvaja kalcijum da nema suve vrsne trulezi.Da li neko prska papriku borom?
Da li se trips na paprici vidi, koliki je odrasli insekt? Ne vidim ništa na listu, oprskana je insekticid i akaricid, simptomi u vidu nabora su i dalje tu, čak i na mladim listićima. Paprika je u plasteniku.
Послато са DN2103 помоћу Тапатока
Meni najjednostavnija provera bila sa cvetom paprike.Da li se trips na paprici vidi, koliki je odrasli insekt? Ne vidim ništa na listu, oprskana je insekticid i akaricid, simptomi u vidu nabora su i dalje tu, čak i na mladim listićima. Paprika je u plasteniku.
Послато са DN2103 помоћу Тапатока
Meni Laser bas slabo radi,i u luku i u paprici....Najjednostavnije je podmetnuti telefon ispod paprike i protresti. Ako ih ima, na crnom displeju se vide ekstra.
Ove godine ukinut dikarzol, igramo se sa abamektinom vec cetvrti put, nista ne uradi. Laser izbegavam, skup mi je, ali ko bude moralo, ici ce i on.
Pricam o otvorenom polju,
Izgleda da ih ipak ima kada se protrese cvet, ispadne po neki na displej i jasno se vidi, nisam do sada gledao cvet, samo list. Nema ih puno, verovatno zbog redovne zaštite insekticidima i abamektinom.Najjednostavnije je podmetnuti telefon ispod paprike i protresti. Ako ih ima, na crnom displeju se vide ekstra.
Ove godine ukinut dikarzol, igramo se sa abamektinom vec cetvrti put, nista ne uradi. Laser izbegavam, skup mi je, ali ko bude moralo, ici ce i on.
Pricam o otvorenom polju,
Smrdibubu riješava Kaeate Zeon ili njegova zamjena.