3000 evra...Bez koliko novaca da ne pocinjem papriku na jutro ipo. Treba bunar, rasad, creva, radnici do kraja sezone. Ugrubo ako iko moze da mi kaze bio bih mu zahvalan.
Послато са Coolpad R108 уз помоћ Тапатока
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
3000 evra...Bez koliko novaca da ne pocinjem papriku na jutro ipo. Treba bunar, rasad, creva, radnici do kraja sezone. Ugrubo ako iko moze da mi kaze bio bih mu zahvalan.
Postupak je sledeci,rastopi se supena kasika sode na 2 l vode,potopi se seme paprike u rastvor,drzi se i rastvoru 15 minuta,potom se izvadi iz rastvora u neku tkaninu,carapu staru ili slicno,ispira se se pod mlazom vode,u trajanju od 15 minuta.
Послато са SM-J610FN уз помоћ Тапатока
Carapa,zenskahvala laco.profesore u sta drzis seme dok ga ispiras pod mlazom vode
Kako si mjesao u mankogal i izgorio sjeme??
Ide tacno 2% kausticne sode odnosno 20g na 1 litar vode
Seme se drzi 10-12 minuta u rastvoru sode zatim se prebaci u posudu sa cistom vodom na par minuta zatim se potopi u rastvor Seedboster ili Slavol S jos 15 minuta zatim se seme raširi na peskir ili krpu i sutra je spremno za sadnju.
Na slikama mozete videti kako ja to radim.
Dosta ljudi koji kupuju seme od mene trazi da im ja odradim pranje
Ne perite seme u Mankogalu i preparatima koji nisu namenjeni za to.
Inace sam do sada prodao oko 70kg Ajvaruse
10kg babure 8kg Paradajz paprike Majkovacke i domace i jos desetak kg ostalih semena
Ko zeli da poruci imam jos uvek semena
Rasada imam oko milion tako da slobodno me kontaktirajte
Za milion rasada treba preko 1000 metara kvadratnih rasadnik,pa da vidimo malo tu povrsinu pod rasadom,ako ima nekih fotki??
Послато са SM-J610FN уз помоћ Тапатока