nemoj se kockati sa tim,kupi nove kontejnere,radi covek iz mola,40 donara komadJel seje neko papriku u kontejnere od duvana?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
nemoj se kockati sa tim,kupi nove kontejnere,radi covek iz mola,40 donara komadJel seje neko papriku u kontejnere od duvana?
66 ica,da razvije koren kako trebaMislio sam jel je seje neko u kontejner od 209 rupa.
66 ica,da razvije koren kako trebaMislio sam jel je seje neko u kontejner od 209 rupa.
Ti onda uradi u 104 ke, za njivu, treba ti oko 700 kontejnera,prostora za nijh oko nekih 250 m kvadratnih.To je ok za one koji rade plastenicku proizvodnju pa im netreba velik broj biljaka.Koliki bi mi trebao plastenik da proizvedem rasad za 1ha paprike u 66cama
Ja sam radio u te kontejnere,nema nikakvih problema.Iso u njih seju u Silbašu(čak rade ina vodi kao duvan) i Despotovu.Imo sam 400 ove god dogodine mislim da ću 1200.
Rucno ili uz pomoc usisivaca??