Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Jel bi hteo neko iskusan u proizvodnji paprike da mi ostavi kontakt da ga pozovem za par saveta u uzgoju paprike,puno bi mi znacilo,hvala.
Ne gledaj za stomp vec gledaj za stomp aqua
Pozdrav, ja koristim Zupilan ili Trefgal, Triflun, u kolicini 2l po 1ha, pre sadnje. Jednom prodjem rotofrezom parcelu isprskam pola i onda pola izfreziram onda opet pola prskam pa jos pola izfreziram, ovo je zbog isparenja obicno bude toplo. Po nekom pravilu ne bi trebalo da prodje vise od 45 min od prskanja i freziranja. Kad sce zavrsis ostavis parcelu oko nedelju dana i spremna je za sadnju.
Sent from my SM-C5010 using Tapatalk
Za ovu godinu nisam uzimao, prosle godine je bilo u par apoteka.Jel moze jos negde trefgal da se nabavi?
Nije padala ispod 18 i kad je bilo najhladnije, bice slike sutra da vidite kako brzo rastu.Hitmanle,
kako se drži temperatura u slami ispod krastavca?
Evo ihNije padala ispod 18 i kad je bilo najhladnije, bice slike sutra da vidite kako brzo rastu.
Sent from my SM-C5010 using Tapatalk
I mene zanima, kod mene bez slame ovih dana min. temperatura zemlje je 14 stepeni.
Radim isti kao prosle godine.