Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Jos uvek za degustiranje, bice za 10tak dana prodaja.Svaka čast, jeli to za tepsiju ili za prodaju.
Sa kojim srestvom je najbolje dezinfikovati stiroporske kontejnere?
Hitmale016@
Zdravo druze pisem ti iz razloga jel bi voleo da mi das neke savete u vezi ajvarke.Nisam nov u u bastovanstvu ali ajvarku radim tek 2 godine sadim neku domacu kurtovku i prvi put ove godine za probu sam uzeo belo uvo.E sad moje glavno pitanje je vezano za prskanje od trave pre sadnje posto ja vec dve godine radim nekim sredstvima koje mi preporuce u polj. apoteci i to vise neuspe nego sto uspe.Pa bih te zamolio da mi opises cime prskas pre sadnje kada i u kolikoj dozi nista nije hitno znam da si u poslu ali bih te zamolio kad nadjes malo vremena da mi objasnis.
Hteo sam na PP ali ti puno sanduce .
To samo Dervinol ? Za Stomp i Zanat nemora valjda najvise problema imam sa korovom [FONT="]tušt ostali mi i nisu neki problem tako da bi izabrao nest sto njega najbolje resava.Ajde da malo bolje i opisem pripremu prvo idem rano jos u aprilu setvospremacem da poravnjam i zatvorim oranje jos polovinom aprila,tako stoji negde do pred sadnju kada isprskam i predjem roto frezom.Meni zbog rada je bolja ova opcija sto se unosi u zemlju nego da posle gazim traktorom po frezanom .[/FONT]Trebalo bi odmah po zavrsetku prskanja da se zafrizira.Idealno bi bilo kada bi odmah pala kisa i da unese preparat u zemlju
2.5 kg,ako ti treba semena javi se u inboxDobru godinu zelim svim proizvodjacima. Evo da vam se pridruzim i u ovoj temi. Bavim se proizvodnjom jagoda i ratarenjem. Pa ove godine cu pokusati malo i sa paprikom. Evo odmah i jedno pitanje, sejao bih 40ari slonovo uvo direktna setva je u pitanju koliko je potrebno semena za tu povrsinu.
Послато са F3111 уз помоћ Тапатока
, sejao bih 40ari slonovo uvo direktna setva je u pitanju koliko je potrebno semena za tu povrsinu.
Pozdrav, ja koristim Zupilan ili Trefgal, Triflun, u kolicini 2l po 1ha, pre sadnje. Jednom prodjem rotofrezom parcelu isprskam pola i onda pola izfreziram onda opet pola prskam pa jos pola izfreziram, ovo je zbog isparenja obicno bude toplo. Po nekom pravilu ne bi trebalo da prodje vise od 45 min od prskanja i freziranja. Kad sce zavrsis ostavis parcelu oko nedelju dana i spremna je za sadnju.Hitmale016@
Zdravo druze pisem ti iz razloga jel bi voleo da mi das neke savete u vezi ajvarke.Nisam nov u u bastovanstvu ali ajvarku radim tek 2 godine sadim neku domacu kurtovku i prvi put ove godine za probu sam uzeo belo uvo.E sad moje glavno pitanje je vezano za prskanje od trave pre sadnje posto ja vec dve godine radim nekim sredstvima koje mi preporuce u polj. apoteci i to vise neuspe nego sto uspe.Pa bih te zamolio da mi opises cime prskas pre sadnje kada i u kolikoj dozi nista nije hitno znam da si u poslu ali bih te zamolio kad nadjes malo vremena da mi objasnis.
Hteo sam na PP ali ti puno sanduce .
Danas uradio dezinfekciju kontejnera i u subotu setva.
Sent from my iPhone using Tapatalk