milos bota
Član
Što radiš sa dve pumpe,nema kapaciteta?Ja sa kineskom dizel 3 cola terram 9000 metra creva 200 metara razvoda fi 70 i ima preko 1 bar pritiska na filteriu isto 3 cola lamelni
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Odjednom teras 9000?Što radiš sa dve pumpe,nema kapaciteta?Ja sa kineskom dizel 3 cola terram 9000 metra creva 200 metara razvoda fi 70 i ima preko 1 bar pritiska na filteriu isto 3 cola lamelni
Kako si zadovoljan sa njom,ja imam od dva i tri cola,nisu lose.Jeste, ova prva slika, 4cola 14ks.
Sent from my SM-C5000 using Tapatalk
Kada pustis sistem, otkaci jedno crevo i pusti na prazno da vidim kolko ti voda izlazi i kolko pritisak imas. Mislim da je mnogo to.odjednom teram 9000 metara kapaljke na 10 cm 6l na sat ,bunar je cev fi 110 18 metara sito 160 12 metara
Bas tako, ove od 20cm mogu do 100metara duzne preko toga nije dobro. A na 10cm ne verujem ni 80 da moze.Kapaljke na 10cm brzo zaljevaju al nisu za velike duzine...dosta se gubi na pritisku za razliku od 20cm.
I meni se cini puno 9000m...
Kada pustis sistem, otkaci jedno crevo i pusti na prazno da vidim kolko ti voda izlazi i kolko pritisak imas. Mislim da je mnogo to.
Sent from my SM-C5000 using Tapatalk
Kako si zadovoljana sa njom?Kineska 3 cola dizel
Tebi je tamo na sredini centralno crevo?[video=youtube_share;6OUJKVDUKDc]https://youtu.be/6OUJKVDUKDc[/video]
snimak od današnjeg navodnjavanja