Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Jel si siguran da ovde imas 9km sistema kap po kap?. Vidim da ides sa jednim crevom na dva reda.[video=youtube_share;6OUJKVDUKDc]https://youtu.be/6OUJKVDUKDc[/video]
snimak od današnjeg navodnjavanja
Svaka ti cast ako teras 150m i to na 10cm. Koga kod da pitas recice ti da je ne izvodljivo.28 folija i 3 trake po dva reda po 290-300 metara,potrošio sam više od tri kotura trake od 3000metara
Imao je da ne kazem sta.Ispada da ja lažem,u Laliću sam bio kod drugara prošle godine gledo papriku.On imanjive 440 m dužine razvod je na pola i tera 220 m creva kapaljke na cm,Imoje 55 t paprike po jutru tojes 57 ari sa sklopom 160000 biljaka po hektaru
Ne kazem da lazes, ali mislim da ne radis to kako treba. Radim bar 10god sa sistemom kap po kap. I znam kolko treba pritiska i vode, a ta pumpa je znatno slabija od moje i jedne i druge. Nebitno kolko vode imao mozes i iz reke kanala da vuce. Ona ne pravi jak pritisak vise je protocna.Ispada da ja lažem,u Laliću sam bio kod drugara prošle godine gledo papriku.On imanjive 440 m dužine razvod je na pola i tera 220 m creva kapaljke na cm,Imoje 55 t paprike po jutru tojes 57 ari sa sklopom 160000 biljaka po hektaru
Oko 10god.Koliko već godina sadiš papriku na tu parcelu?