Mozda ja navrnem...
Sent from my iPhone using Tapatalk
Navrni ako stignes, mislim da ce biti sta da se vidi
Послато са U8815 користећи Тапаток 2
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Mozda ja navrnem...
Video sam svega par komada belih ali kad sam prskao zanji put kad prodjem prskalicom izlecu neki insekti pa ni nestignem da vidim sta je...Ja sam dodavao u tu kombinaciju Tonus, ali nisam siguran da je to bas neko resenje za belu leptirastu. Zamesas funguran i mankozeb da odstoji i pred samo prskanje dodas tonus. Verovatno moze i neki drugi insekticid iz te grupe, koji bolje deluje na belu leptirastu.
Nego cudi me da je imas na paprici. Kod mene je bilo na korovu u paprici, ali nikad na samoj paprici
Послато са U8815 користећи Тапаток 2
Stenica, tretiraj Actelic-om, tri dana karenca.
Upoznao sam i Mr. Bin-a
Ps. Da li je neko koristio peletiran stajnjak? Vidim po stranim forumima se dosta koristi a kod nas na internetu nema puno informacija o ovakvom nacinu djubrenja zemljista.
Javljam sutra kakvo je stanje u Leskovac na kvant, kod mene je kvalitet isti kao prosle. Samo sto je stigla ranije 10tak dana.Kakva je cena ajvaruse na kvantasima, ima li je vise ili manje nego prosle godine, dali je bolji kvalitet?
Da li je to isto sto si ti imao ? Jednon si okacio sliku samo su male bile?
- - - - - - - - - -
image upload no compression