tamara1611
Banned
A vidim na slikama iz povrtnjaka kod tebe neku lepu baburu, koja je ta?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Jedan kontenjer sa 102rupe ti kosta 70din plasticni,stiroprski 116din.bilo koja veca apoteka ima to,koliko to tebi treba kad trazis polovno??Novo jje najbolje i radi dezinfekcije i kad zavrsis sa njim operes ga i spakujes na suvo i cisto mesto tako da imas i za naredni period.tamara1611 je napisao(la):a li neko zna gde se mogu nabaviti najpovoljnije kontejneri za rasad paprike?Ako neko zna moze i polovno!Hvala
tamara1611 je napisao(la):Treba mi negde oko 2500.Zvao sam tu neke iz apoteke i kazu mi 90din.Jel ima neko da proizvodi,pa da kupim direktno?
Takve sam ja placao 70din.od 102 i 104 rupe.Od stiropora su oko116din,nije bitno koliko rupapaprika je napisao(la):tamara1611 je napisao(la):Treba mi negde oko 2500.Zvao sam tu neke iz apoteke i kazu mi 90din.Jel ima neko da proizvodi,pa da kupim direktno?
http://www.alibaba.com/product-gs/277183207/Plastic_Seedling_tray_Q105.html
0,2-0,4 USD
E pa ovo je dzabe,samo kako da se naruci?Dali tu moze da ide npr i kupus?sasa j je napisao(la):Takve sam ja placao 70din.od 102 i 104 rupe.Od stiropora su oko116din,nije bitno koliko rupapaprika je napisao(la):tamara1611 je napisao(la):Treba mi negde oko 2500.Zvao sam tu neke iz apoteke i kazu mi 90din.Jel ima neko da proizvodi,pa da kupim direktno?
http://www.alibaba.com/product-gs/277183207/Plastic_Seedling_tray_Q105.html
0,2-0,4 USD
Pa papriko nista te nerazumem?paprika je napisao(la):Тамара ,не съм купувал от там лично ,но мисля че могат да ти ги доставят по интернет ,плаща се чрез интернет банкиране ,разходите по транспорта мисля са за тяхна сметка ,ако знаеш английски интересуваи се ,дано си ме разбрала
covek ti je lepo odgovorio evo ti bukvalan prevod sa bugarskogtamara1611 je napisao(la):Pa papriko nista te nerazumem?paprika je napisao(la):Тамара ,не съм купувал от там лично ,но мисля че могат да ти ги доставят по интернет ,плаща се чрез интернет банкиране ,разходите по транспорта мисля са за тяхна сметка ,ако знаеш английски интересуваи се ,дано си ме разбрала
pa ne razumem ga ni ja a imas u googlu prevodilac i za tren ga prevedestamara1611 je napisao(la):jbg tope slabo rayumem bugarski....
Hvala ti ipak!