indoor
Član
Danas otvorena babura,a trave izmedju redova kao nikad!
Sent from my iPhone using Tapatalk
Sent from my iPhone using Tapatalk
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ja sam pisao par puta za to, Fuzija i nemas problem sa tim. Koristim je par godina vec za svaki rasad. Kap po kap danas skoro namesten foliju ja ne stavljam. Sutra krece moja 7- sedmoredna sadalica ( radnici )...Indor, sta preporucujes da se odradi u rasadu pre rasadjivanja? Ja sam zalio danas balbom to je ono sto me mucilo prosle godine... onaj braon prsten gde paprika napusta zemlju...vrat korena..
Послато са SM-N9005 уз помоћ Тапатока
Kao sto je indor pisao, znaci Fuzijom zalijem povrsinski pa cistom vodom da ode u koren. Danas pred sadnju mi je treci put da je zalivam, bice sliku sutra rasada ali nema ni jedno da fali. Nzm tacno kako stavljam da ne pogresim recicu ti sutra da proverim.Kako primenjujes fuziju, zalivanje? I koliko?
Ja sad sredjivao njivu za papriku. Nije bas najsitnije, al sta da se radi.
Послато са GT-S5570 користећи Тапаток 2
Nesto vise od 1 hektar.Moj stric je nekad sadio papriku na prolecno oranje.Uvek mu je odlicna bila
- - - - - - - - - -
Hitmanle koju povrsinu rasadjujete?
Tretiraj sa Dionalom,20 ml na 10 l vode,i nakrivi kapu,pozzIndor, sta preporucujes da se odradi u rasadu pre rasadjivanja? Ja sam zalio danas balbom to je ono sto me mucilo prosle godine... onaj braon prsten gde paprika napusta zemlju...vrat korena..
Spremio si municiju