petrovicnikolaaa
Član
Kod mene pamukova sovica
Послато са GT-N7100 уз помоћ Тапатока
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Na veliko? Ja na malo po 70 prva klasa. A na veliko mi se ne daje ispod 55 prva klasa..
E vidis...ja berem sa radnikom ceo dan, zena pakuje i sortira i prodaje na malo. Nakupci dolaze uvece da pokupe sto je ostalo u tako svaki dan. A kada bih ti rekao da nas dvojica beremo 60 ari ne bi verovao ali beremo po 3-4 reda svaki dan tako da se na 8 dana vratimo na pocetak. Inace njiva je odmah iza kuce tako da to olaksava...
Ja osigurao...na 700000 oko 56000 osiguranje povracaj ima 40 posto tako da nije opasno mogao sam da osiguram i na 2000000 alo bi bilo skuplje...
A kako se placaju tih 56000 jel moze na rate? Kod kog osiguravajuceg drustva si?
Pa slusaj nisam siguran ali mislim da mora u dunav osiguranju da bi imao povracaj uplacujes 10% odmah po osiguranju a onih 90% imas rok do 30 oktobra a zbog predavanja za pvracaj moras da isplatiti do 10 oktobra, dobro je sto isplacujes kad prodas robu.