petrovicnikolaaa
Član
Kog datuma si rasadjivao?
Poslednja izmena:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Jel si ovo sadio po jedan ili dva struka? I koliko imas ploda po biljci?Kolko ja vidim ove godine je kod svih paprika mnogo bolja, sto ce se verovatno odraziti na cenu evo i moje " Belo uvo"[/IMG]
- - - - - - - - - -
[/IMG]
- - - - - - - - - -
[/IMG]
Jel si ovo sadio po jedan ili dva struka? I koliko imas ploda po biljci?
Kog datuma si rasadjivao?
Isprobao sinoc ovaj sistem, i za divno cudo da i kod mene nesto radi kod mene nije samousisna pumpa pa sam mislio kad odvrnem slavinicu da ce povuci vazduh i da nece raditi a jos kad ugasim pumpu tu malo i kaplje voda(izgleda da sam probusio malo vecu rupu) ali ipak je sljajakalo dok nisam zacepio filter(posto sam i kana malo rastvorio-nestalo mi uree) s obzirom da je venturi oko 100e a ja imam malo traljave paprike ovo mi sad dodje odlicno resenje da je malo prihranim a da nisam video sliku ko zna kad bi ja ovako napravio, hvala @Hitmanle016 na slici i objasnjenju[/IMG] Ovako je po meni najlakse, izbusis usisno crevo stavis slavinu od kap po kap i tolko
Isprobao sinoc ovaj sistem, i za divno cudo da i kod mene nesto radi kod mene nije samousisna pumpa pa sam mislio kad odvrnem slavinicu da ce povuci vazduh i da nece raditi a jos kad ugasim pumpu tu malo i kaplje voda(izgleda da sam probusio malo vecu rupu) ali ipak je sljajakalo dok nisam zacepio filter(posto sam i kana malo rastvorio-nestalo mi uree) s obzirom da je venturi oko 100e a ja imam malo traljave paprike ovo mi sad dodje odlicno resenje da je malo prihranim a da nisam video sliku ko zna kad bi ja ovako napravio, hvala @Hitmanle016 na slici i objasnjenju
Ovako nestoNema na cemu, mozda sam zaboravio da kazem da bi trebalo da imas predfilter koji je mali i ide na ovo tanko crevo kako bi sprecio ulaz ne-rastvorene prihrane samim tim i ne dolazi do zacepljenja filtera
Pa ne znam...ja sam radio taj pehar ali mislim da jedina trulez u paprici dolazi od nedostatka kalcijuma...
Послато са GT-N7100 уз помоћ Тапатока