Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
jel u plasteniku ili na polju? (nemoras pisati velikim slovima znamo da velika slova znace vikanje)veljo je napisao(la):TOPALOVICU RECI MI SMEM LI DA POPRSKAM TRAVU U PAPRICI SA FUSILENDOM
izvinjavam se za velika slova.....a imam problem i u plasteniku i napolju sa travom kukuruzaromtopalovic je napisao(la):jel u plasteniku ili na polju? (nemoras pisati velikim slovima znamo da velika slova znace vikanje)veljo je napisao(la):TOPALOVICU RECI MI SMEM LI DA POPRSKAM TRAVU U PAPRICI SA FUSILENDOM
cvetovi mogu odpadati zbog velikih količina azota,a ima i kada odpadaju i mali plodovi ja sam prošle godine imao isti problem.A cvetovi mogu odpadati ako si prskao bakrom.DaVinci je napisao(la):Pozdrav paprikari
Prvi put radim papriku (baburu) u plasteniku pa se srecem sa nekim nowim problemima
Ne po svim biljkama ali po nekim mi se javilo susenje cvetova paprike i otpadanje istih,kao i zute tackice po listovima donjim
nece joj smetati da je predjem murtonikom i cime jos?
uskoro slike
veoma verovatno da si preforsirao azotom ali nemoj prihranjivati jedan period i izvuce sevosi je napisao(la):cvetovi mogu odpadati zbog velikih količina azota,a ima i kada odpadaju i mali plodovi ja sam prošle godine imao isti problem.A cvetovi mogu odpadati ako si prskao bakrom.DaVinci je napisao(la):Pozdrav paprikari
Prvi put radim papriku (baburu) u plasteniku pa se srecem sa nekim nowim problemima
Ne po svim biljkama ali po nekim mi se javilo susenje cvetova paprike i otpadanje istih,kao i zute tackice po listovima donjim
nece joj smetati da je predjem murtonikom i cime jos?
uskoro slike
fuzilejd u polju mozes koristiti bez bojazni kolika je paprika i u kojem stadijumu,a za plastenik nije preporucljivo (valjda zbog radne karence)a ja sam ga prskao i nije bilo nikakvih problema.veljo je napisao(la):izvinjavam se za velika slova.....a imam problem i u plasteniku i napolju sa travom kukuruzaromtopalovic je napisao(la):jel u plasteniku ili na polju? (nemoras pisati velikim slovima znamo da velika slova znace vikanje)veljo je napisao(la):TOPALOVICU RECI MI SMEM LI DA POPRSKAM TRAVU U PAPRICI SA FUSILENDOM