Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
drin proizvodi italijanska firma -green- ovdje u R.Srpskoj ima da se nabavi u skoro svim apotekama.........100ml košta oko 3 evra. biološki stimulator,oporavlja biljke od stresova,đubrivo,...poboljšava da biljka bolje crpi hraniva iz tla......a njegov učinak se primjeti posle samo 2 prskanja (7-10 dana)dzipkoo je napisao(la):ajde molim te mi pojasni mi za drin, ko je proiyvodjac i gde mogu da ga nabavim ili nutrigreen?
ssseva pogledaj u ljute paprike jasam ubacio tu neke prodavce pa da nepišem opetMože li mi neko preporučiti jednu sortu paprike,ali....
Zeleni hit ih zastupaJa bih rekao da je enza zaden jedan od najboljih izbora za sortiment paprike. Ne znam tko u srbiji zastupa enzu, no raspitaj se i probaj kod njih pitati za sjeme. Evo link na kojem možeš pogledati hibride.
EKSTRA IZGLEDAssseva je napisao(la):evo kako izgleda.........ovo sam sjeme izvadio iz jedne paprike koju sam kupio u tempu u B.L.
ali nisam siguran da je to dobro kao i kad se kupi originalno sjeme. Za sada izgleda dobro.
koristi aktaru oko 2g na 10 ari povrsinedzipkoo je napisao(la):ljudi imam problem sa mravima...pojedu mi koren ispod zemlje... mozda su i rovci ali tretirao sam sa galitionom 5, jel ima nesto da turim u kap po kap da se resim napasti??