Utovarne kašike i utovarivači

Po meni odlican utovarivac za te novce,jeste da je nama malo dalje,ali vredilo bi i odavde ici po njega.Ukoliko nije slika od ko zna kojeg a kad odes nesto sasvim drugo.Ima covek u ponudi i jos jedan narandzasti i taj je skroz ok.

Da cena je ok ,malo mi sumnjivo ali možda dobio sa traktorima tako da mu je cena +.
Kod nas nisu baš tražena roba možda je i zato cena "mala".

- - - - - - - - - -

Zvao sam čoveka,te su cene što pišu.
Utovarivači su stigli sa traktorima ,traktori prodati a oni ostali.
Problem je što nema ni jedan radni organ (kašiku,vile,hvatač bala...itd)

Bez ljutnje ta je igračka u odnosu na ove gore.
Pitanje je za koliko bi se našli radni organi da se kupe. Inače ima euro kačenje i džojstik za upravljanje što mnogo olakšava rad a pogotovo za ovu masej sa dva klipa.

Meni za dzojstik,i razvodnik,treci ventil traze 1670e bez brzospojke jeste da je novo ali tu je ceo utovarivac skoro po to...
Pa to jeste prikljucki novi ce kostati jos kao utovarivac,naravno od neke domace firme,ako je strani prikljucak krokodil vise kosta od utovarivaca :D

Ove kašike su mu pride zarada čovek se fokusirao na traktore ali uglavnom se svi prodaju u paketu sa frontalom.
Po meni lično ovaj žuti je pametna investicija.Sve zavisi kome za šta treba tako i da nabvi priključke malo po malo.
Inače ovaj što smo Dragan Kovačev i ja gledali ima samo materijala 1700 eura,bez majstora ,živaca,trčanja i 26 dvanestočasovnih radnih dana stim da je majstor dolazio kod gazde koji je isto učestvovao u izradi naravno tu su ručak,večera,piće....itd.
Još da dodam da je dečko koji je bio glavni majstor nekom liku uradio priključak (viljuškar) za jedan dan po rečima gazde utovarivača.
Tako da bi mogao za dosta manje para da odradi i ostale priključke.

To je skroz ok cena,nema tu sta,kome treba utovarivac,da je blize mozda bi ga i otisao pogledati meni treba veci zbog slaganja rolobala,a i da mogu palete nositi sa njim.

Obišao danas Kruševac i Šumadiju.
Nisam uopšte zadovoljan sa ponudom.
Taj NH je ok nema one nosače što se kače na traktor i nema radni organ i nema džojstik. Malo mi slabije izgleda konstrukcija za 1221 ali za neki manji ili IMT 577 je ok.Gazda će nabaviti nosače cena je ta iz oglasa za ozbiljne popust.
Taj žuti je izrađen dosta na dosta mesta ga rđa uhvatila,nevešto zamaskirane fleke,nije krivljen niti varen nosači su malo prepravljani.
Nosači nema šanse da se kombiniju na rusa zbog ravne šasija ova sa maseje je imala krivinu tako da bi majstor za prepravku imao dosta posla.
Ona creva i džojstik su u malo lošijem stanju i nema radne organe.
Ima popust i za njega po specifikaciji sa neta ide na sve ruse do 105 konja za 1221 treba B-3 a ovaj je B-2.
Ništa od kupovine bar što se mene tiče.

Sve je stvar sa čime je čovek zadovoljan
iUtovarivač što smo Dragan Kovačev i ja gledali je koštala samo materijal bez majstora 1700 eura gvožđurija,creva,cilindri. Stim što je kašika urađena od stare cisterne.
Pa ne znam kakav je kvalitet ove pravljene za 1700 eura sa sve majstorovom zaradom sa .Bolje je kupiti onda fabričku polovnu sa slika i bar znaš da je atestirana ako ništa drugo.
Igore evo par slika mada nisam slikao da se vidi lepo (gazda ne da proviziju) nego sam slikao neke dimenzije i sitnice koje me interesuju da bi mogao kući da analiziram.

interesuje me dali neko zna od koje su debljine zida metala napravljene kasike za prednji utovarivac(planiram da napravim za mene pa zato pitam) :ppozdrav:

Nazad
Vrh