Utovarne kašike i utovarivači

Lepo mu je seo,mali savet potroši na njemu koje kilo farbe biće ko lutka.

Zmaj 151
Super jeftin utovarivac,,ako ce ti traktor biti stalno sa njim,ili ja ne vidim ili se jako neprakticno skida s traktora.Masivan je,jak,gume prednje menjaj sto pre da ih ne unistis,dosta je to tezak utovarivac.A za preko 4m hmm,tesko ali ajde sacekacemo da izmeris :)
Po meni dobar utovarivac nije skup i da je 10-12000e ako ima posla za njega,opet novo je novo a uglovi i proracun na novim utovarivacima su sigurno bolji nego na onim iz 80.godina,naravno materijal da ima zilavost a da nije pretezak,sve to ima svoju cenu,e sad sto se mi mozda ne uklapamo ili je jako malo takvih koji to mogu priustiti sebi to je vec nesto drugo.

igordulic
ja utovarivac necu ni raskacavati jer nemam potrebe,a videcemo kolko moze da podigne necu nista da lupam dok ne vidim,a sto se tice guma icice ove dok mogu,mada je u planu da kupim sa vise platana :)

necu da provociram ali ravan most i onaj most sa cizmama kao sto imaju rusi ja ne mogu porediti

- - - - - - - - - -

photo02941.jpg

Danas isprobana kasika prezadovoljan sam :) slika je losa sutra cu slikati bolje

- - - - - - - - - -

Evo jos malo slika
sam6689.jpg
sam6690.jpg

U radu sa njim prednje gume naduvaj bar za jos 0,6-1 bar,i pripazi kad ti je puna i podignuta kasika na neravnine na terenu da se ne iznenadis.

Drugar krenuo u serijsku proizvodnju frontala, ovo mu je 3kom i za sada naj bolje odradjen.
ja cu sacekati da odradi bar 10kom. pa cu ga tada zvati da opravimo i meni jedan. a mozda opet budem zamorce na 1221 :haha:

attachment.php

Odlicno stoji na ruji,da nisi reko da je to "rucna"izrada nebih nikad to pomislio sa lsike jer je uradjeno odlicno.

Veruj ja sam bio juče do Dragana Kovačeva pa smo išli kod njegovog prijatelja da vidimo taj utovarivač sa slike.
Dečko ga je profesionalno odradio ,za svaku pohvalu.
Ako ne nađem nešto polovno i da bude baš povoljno moj izbor će biti taj sa slike.

Mogli smo i bez ove jedne da ostanemo :osmeh:
materijal je dosta jak, ima neka ojacanja gde su neki fabricki imali problem.
svugde su postavljene plasticne caure sa mazalicama, lako se otkacinje, napravljen je mehanicki euro prikljucak tako da moze lako i brzo da promeni adapter koji mu terba.
sper odradjeno za svaku pohvalu, inace drugar je profi varioc, radio je u utvi-brodogradiliste.

jel ima neko na agrotronu prednji utovrivac interesuje me kako stoji kacenje na traktoru (nosaci tj sasija kacenja)

Nazad
Vrh