Utovarne kašike i utovarivači

Da li ko zna koliko bi para vredeo ovakav rikov utovarivac sa vilama i kasikom:sta: Potpuno je ispravan kasika skoro nova jedino treba malo farbe!
abcd0094.jpg
[/IMG]
abcd0096.jpg
[/IMG]
abcd0095.jpg
[/IMG]
abcd0097.jpg
[/IMG]

brat je takav kupio za 100 evra ali samo zato sto je prodavac hteo da ga se ratosilja, nije mu vise bio potreban. i to slucajno, kupovali prikolicu pa je on video utovarivac i pitao posto a ovaj kaze 100 evra i nosi. na kraju ga stavili u prikolicu i odneli, da ne bi dolazili dva puta jer je bilo daleko. relativno daleko ali kad smo vec tu bili. vredi 250, sigurno.

Da li ko zna koliko bi para vredeo ovakav rikov utovarivac sa vilama i kasikom:sta: Potpuno je ispravan kasika skoro nova jedino treba malo farbe![/IMG]

Vrijedi 250€ sigurno a ko tovari ručno vrijedi i više.
Napravi pozadi tamo isod mjesta gdje ide topling mjesto da kačiš ovaj kraj kašike (jer na ovakav način vrlo brzo ode opruga).
Ja imam onu sa klipom model "kosjerac" vjeruj mi to je ekstra stvar u subotu sam izvozio kokošiji stajnjak u voćnjak i sa njim sam utovario 15 traktora. Gdje ima prostora i uz malo rutine vjeruj mi 10-15 min traktor 3 kubika.

Imao sam slicnu , proizvod CELIK Zitoradja , ali nisam bio zadovoljan lomila se cesto. Sa ovakvom ti treba veliki manevarski prostor, najbolje resenje je Grajfer ili utovarivac kako ko zove. Trazio sam ga godinama i na kraju naso , sad pevam i tovarim 5t prikolicu za 10 min. Veci ucinak , bez manevrisanja, traktor radi na malom gasu, bas kako treba ! Evo i slika :

...i posle svakog rada obavezno pranje masinom !!!!

Slažem se graj je sigurno mnogo bolji lakši za raditi. Ali ko nema mnogo da utovara može da prođe i ovaj zadnji, jeste malo muke ali sta velika je razlika u cijeni.

Steva ajd molim te slikaj tu kašiku za rasute materijale, treba da napravim drugaru takvu, jer pozajmljujem i ja ponekad takav grajfer od njega pa nam treba ta kašika.

Nazad
Vrh