Utovarne kašike i utovarivači

Dok smo imali grajfer 14. oktobar, sa njime smo tovarili stajnjak sa fabrickom viljuskom ali je ostajalo po malo to sto ispadne iz viljuske. Sada isti posao radim sa velikim Rikom i kasikom za rasuti teret i lakse je raditi kad je stajnjak rastresit. Kad je ugoren, malo lepi na kasiku ali moze lako da se ocisti.

Ima i takvih utovarivaca sto ti pitas Sumadinac ali uglavnom se prodaju ovi sto si ih do sada video.

Ne znam dal sam stavljao negde al neka stoji i ovde.
attachment.php

attachment.php
attachment.php

attachment.php

Jesu li to tockovi od ZMAJA 190 KAO BUBU sto stavlja
Meni je mocno kopcanje hidraulicne pumpe!

Послато са Lenovo A2020a40 уз помоћ Тапатока

Al bez prednje vuce kesa...ili bar ja bez prednje ne mogu da mrdnem,i snjom se nekad jedva iscupam...

Mocno izgledaju ove gume.
Jel to u automotiv?
Nije, ovo je kod mog sogora u Boku.

- - - - - - - - - -

Jesu li to tockovi od ZMAJA 190 KAO BUBU sto stavlja
Meni je mocno kopcanje hidraulicne pumpe!

Tockovi su od vibro masine sto koriste naftasi.

- - - - - - - - - -

Al bez prednje vuce kesa...ili bar ja bez prednje ne mogu da mrdnem,i snjom se nekad jedva iscupam...
Nije kesa, zato sto ti skipovi idu u paru sa zadnjom kasikom koja je izuzetno teska i simulira kontra teg i sa tim radi lepo!
Ja sam za moju sedmicu izlio teg od 1t i bez njega ne krecem u stajnjak, radio sam kod makedonaca u Dobrici gde je izuzetan haos od mocvare, bas u teskim uslovima i ipak se izvuklo 20 kamijonskih prikolica stajnjaka za 2 dana, a nema prednju vucu!

Stvarno je kao MONSTER TRUCK

To stoji,al sa pv ide on samo tako bez obzira sto je masno i klizavo...dobro ruku na srce rusvaj jeste specifican da bez prednje to nije isti traktor,tj nije ni za sta...

Jel ima neko zadnji utovarivac sto stoji na polovniautomobili sa jednim klipom? Pravi ih neki lik iz Kraljeva... Lepo je osmisljen.

Ima neko u PARAGAMA ja probao kod Zivanca

To je isto samo malo bolje od onog naletnog PESH-a

Nazad
Vrh