Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
moze li da se kaci na njega kasika da se iskopa ako ustreba kanal ili natovari pesak i u poredjenju sa dubravom i leon grajferm ima li neke velike razlikeMi smo ga imali od 88me do 15te...jednom smo samo u pumpi menjali ležajeve, radio je ko doksa... E sad tovario je samo naše, nismo radili usluge, tako da ne znam kako bi izgledao da, je radio puno više... Kod nas je tovario 50 do 100 prikolica godišnje, i bio sam zadovoljan...
I koliko vredi da se plati ako je ok stanjeDa li ima razlike ne znam, ja sam koristio samo lifam, posle toga sam uzeo prednju kašiku za traktor.. Može da se stavi kašika za rasute materijale, predviđeno je i fabrički, al ja sam imao samo vile...
Ja imam,kupljen 90 i neke. Odlicno radi. Gotisnje tovari oko 50 prikolica stajnjaka. Jednom smo remontovali hidrulicn irazvodnik,i polomio je zupcanik u obrtomeru.Ima li neko iskustva sa inex lifam grajferom sto je nekad proizvodila pazova vredili to cemu.
na sta obratiti paznju prilikom kupovine, meni treba isto za licne potrebe eventualno.ako nekom moram bas da izadjem u susret za utovar 30 do 50 prikolica, kaze covek da nista ne curi nigde nije varen sve funkcionise radi, jedino.je pumpa stavljena jaca jos dok je bio u garancijiJa imam,kupljen 90 i neke. Odlicno radi. Gotisnje tovari oko 50 prikolica stajnjaka. Jednom smo remontovali hidrulicn irazvodnik,i polomio je zupcanik u obrtomeru.