Utovarne kašike i utovarivači

To je isto samo malo bolje od onog naletnog PESH-a

Послато са Lenovo A2020a40 уз помоћ Тапатока
Bolje je dosta od onog naletnog, nema opterećenja na pumpu hidraulika, jedino što si stalno okrenut pozadi. Ko ima više izvoda može da se postavi i hidraulicno otvaranje kašike.

ZVER SKORO GOTOVA!!
U RALJAMA ZIVOTA!!!
be83746835077967e233409a1e79f0c9.jpg
4d07f9f0cb358cf98d65d0716baeca8d.jpg
057f94c2d8aa8ac65d8897b74097866a.jpg

Ovaj zadnji je sve ostale zeznuo xd,vreme isteklo i nakon sekunde,dve ,njegova ponuda zadnja,valjda lag sajta ili sta vec,a svi licitiraju u zadnjim sekundama :))....Po meni otisao bar 2 hiljade eura jeftinije nego po oglasima u slicnom stanju,gume su im jedna od najskupljih stavki,retko koji po oglasima ima dobre a da je jeftiniji.

Imtejac radi posao al mu fali prednja vuča, kačim nazad 300_400 kg tereta
E sad će dobiti balonke napred biće malo lakše
Ovce su na spratu ima 1,2m ispod njih dugačka godina
Jbg nemogu stići što reče jedan član "RADIM K'O KARDAN"!!
Samo prednji rukavci da mi ne popucaju

Sent from my moto g(6) play using Tapatalk

Ovaj zadnji je sve ostale zeznuo xd,vreme isteklo i nakon sekunde,dve ,njegova ponuda zadnja,valjda lag sajta ili sta vec,a svi licitiraju u zadnjim sekundama :))....Po meni otisao bar 2 hiljade eura jeftinije nego po oglasima u slicnom stanju,gume su im jedna od najskupljih stavki,retko koji po oglasima ima dobre a da je jeftiniji.
Ово не обавезује продавца да га и прода по тој цени.

Послато са Mi 9T помоћу Тапатока

Druže ja šta god sam otišao da vidim u Al dahru to je alomljebo ,ipak je to provelo dosta vremwna u kombinatu,Srpska posla skidanja delova i budženja za nekoga.

Gledao sam ja prikolice najvise,ali skoro svima krive sasije,tj krive,puknute,krive i izvarene,te tri opcije ,pa biras xd.One vagonke,kaze Lovac Luka kako su jake ,a i njih su nekako uspeli pokriviti,sanduci im krivi.Ali sve nadje kupca.

Oce li neko da kupi kasiku 1m3, 2m sirine. Skoro nova, danas napunila zmajevku kukuruzom. Ispada da je mala za traktor. Ili ako neko ima veliku da proda, za malu uz doplatu.

Proizvođac Agro Novak BNS. Sliku nece da okaci...

Sent from my SM-G960F using Tapatalk

Moze li mi neko reci ko ima na 577 utovarivac, koja je unutrasnja sirina utovarivaca ili sirinu haube na 577? Isto me zanima za zetora 7011.

ima li neko iskustva sa dubravinim utovarivacima, isplatili se kupiti polovan za 1500 evra, na sta obratiti paznju?

Grajfer dubrava ZAGREB?
Ako je on ok je mašina, pumpa na multiplikatoru, mali 539 lepo radi sa njim recimo 20 minuta po kemperu 4t

Grajfer dubrava ZAGREB?
Ako je on ok je mašina, pumpa na multiplikatoru, mali 539 lepo radi sa njim recimo 20 minuta po kemperu 4t

Da taj iz 1986 godine od prvog vlasnika, znam da je pumpa zamenjena stavljena petoletkina,kaze da je sve ostalo ok nema curenja na klipovima i crevima . Na sta treba da obratim paznju i kako.se najbolje vide mane ako ih.ima, da li ce da pokaze odmah ili tek u.duzem radu

Ako nije pucao i ako lepo zakreće,tj da nema lufta u stubu, da su čaure ok nema šta drugo

Nazad
Vrh