Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Kad radiš sa imt na zetorIpak bih voleo oriđinale da nađem i da ne moram prepravljati, jer i prepravka nije baš jeftina.
Nemoj me drzat za reč ali nove u KP DOM mitrovica su bile oko 380eLuka, mislio sam siroke mozda prodati, ne verujem da bi ih neki kupio brz srca. Trenutno sta se nudi, sve blizi sam opciji da uzmem nove.
Nego štaGledao sam na olx.ba, imaju za pristojne pare dobri tockovi u BiH. Jedino ne znam kako ih preneti preko granice, da li moraju da se carine?
Na mostu su našiKako to da iz EU udju tockovi lako, a iz bratske nam zemlje da je problem?
Dobio sam informaciju iz AP,za 82.1 su 220000.00zvao sam i njih,prespojili me na kolegu koji se time bavi,rekao da mi javi cenu ali nije nikada javio.Rekao je samo da su strani da nisu ruski i da su malo skuplji.
Moram još malo,zeza me sejačica a ne bih za godinu dana da ih stavim u oglase,nisam presekao.Ne razmisljaj puno☺
Au brate ovo je bezobrazno.Dobio sam informaciju iz AP,za 82.1 su 220000.00
A za 1221 10000e