Ursus

Branko je napisao(la):
Pitanje za sve vlasnike C-355/360...

Za koje novce se mogu kupiti felne za zadnje točkove? I gde?
Imam ja par kompletnih zadnjih felni, sa sve srcem, za ursu, samo za malo uže gume... taman ti dobro dođe za špartanje i prskanje....

pozzz za clana srdjan7,vidim da posedujes ursusa 1634,pa me zanima kakav je kao traktor,koliko sam video tvoj je 99go i dosta dobro izgleda da li si ga uzeo ovde od vlasnik ili iz zadruge ili je traktor iz uvoza,da li znas nesto o ursusu bison 416,ima ga na www.agriaffaires :cao:

aca$90$ je napisao(la):
pozzz za clana srdjan7,vidim da posedujes ursusa 1634,pa me zanima kakav je kao traktor,koliko sam video tvoj je 99go i dosta dobro izgleda da li si ga uzeo ovde od vlasnik ili iz zadruge ili je traktor iz uvoza,da li znas nesto o ursusu bison 416,ima ga na www.agriaffaires :cao:

njihov ima tri brzine, nas cetiri imo ga od prosle godine kupjen na licitaciji za nekih 16500 eur, vuce cetvorobrazni plug vogel noot. Jeftini rezervni delovi a i kvalitet isti, nije neki fendt ali koliko para toliko muzike, ja sam jako zadovoljan sa ovim nasim. Tu i tamo neka mana ali sve u svemu OK. Kakav jos traktor mozas imati za te pare sa toliko godina i sa toliko konjske snage, ZTS ili ursus a delovi za ursus su za nijansu jeftiniji....poz.

zetor7245

Ja tih problema nisam imao

Sto se 8024 tice, to ce kod mene biti mogucnost za jedno 30 godina.....

Felne bi trebao da ima Krokus u Goloboku....

uglavnom je tako...rez delovi povoljni,sem guma-koje su za njih skupe kao sam djavo- :zli: a remont multija koji je lose izrade oko 200e ukoliko se ne varam... :D

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=pFaqAWJk1jE&feature=related[/youtube]

Ovvaj se izgleda sprema za Uskrs. Sve boje su na njemu.... :haha: :haha: :haha:
Post je spojen: [time]1298824272[/time]

Lepotan sa hidro volanom

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=X3uEKLBzDTc&feature=related[/youtube]

I TURBO verzija

srdjan7 neznam sta bi mogao jos pitati,vidi se da traktor extra izgleda ocuvan je da li ga je taj covek sto si ga uzeo od njega uvezao ili kupio ovde novog tj polovnog ili iz neke zadruge,a zanima me i jos koja je razlika izmedju 1614,1614 deluxe mislim sta im znaci ta oznaka deluxe(i oni su 95 96 god) i 1634 sem sto su im motori isti mozda malo kabina drugacija,da li je tacno da je 1634 veliki potrosac pozzzzz :cao:

aca$90$ je napisao(la):
srdjan7 neznam sta bi mogao jos pitati,vidi se da traktor extra izgleda ocuvan je da li ga je taj covek sto si ga uzeo od njega uvezao ili kupio ovde novog tj polovnog ili iz neke zadruge,a zanima me i jos koja je razlika izmedju 1614,1614 deluxe mislim sta im znaci ta oznaka deluxe(i oni su 95 96 god) i 1634 sem sto su im motori isti mozda malo kabina drugacija,da li je tacno da je 1634 veliki potrosac pozzzzz :cao:
Ja prvi put cujem da postoji 1614 95 godiste:haha:motori nisu isti,ima razlika-kod starijih je drugaciji filter ulja,pa dodje centrifugalni valjda kao na rusa 82,alternator je drugaciji,ima nekoliko razlika,i stari nemaju standarni orbitrol,kabina je bucnija(ali komotnija),pomocne klipove manjeg precnika...i to ti nije traktorce 539 da se vozas sa njim po ataru,nego da ga upregnes u njivu...otud prica o velikoj potrosnji(slicno trosi i na putu i u njivi po mojoj proceni)-a nas posle generalne pumpe kod zeravice trosi malo manje nego novi 1025 u oranju.NIJEDAN traktor nije savrsen. :ppozdrav:

srdjan7 sto se tice 1614 95god ima ih nekoliko na agriaffaires obicnih i 1614 de luxe,samo ne znam u cemu je razlika izmedju ta dva modela pozzzz :cao:
Post je spojen: [time]1298910272[/time]

ove nove 1614 prvi put vidim,i meni tu nesto sumljivo,na onom prvom sa plasticnom haubom se vidi da nije fabricka nalepnica 1614(na AF),pa ne znam ni sam,ima razlika,ima drugacije dimenzije guma nego moj,siroku kabinu...a sto je najgore-kao 2005 godiste,a ima satove u instrument tabli kao oni iz 80-tih godina! :sta: ::lose:: potrosnju sam vec pisao,prelistaj malo...od 14-16,ali kod nas je zemlja nesvakidasnje teska za obradu. :zli:

pa i nije velika potrosnja za tako veliki traktor,da primetio sam i ja to da ima stare satove u kabini pa me je to cudilo ipak je to traktor star par godina,ima isto kao tvoj 1634 na AF samo sto je 96 ili 97god ali ja mislim da mu je menjana pumpa visokog pritiska tj za naftu vidi se na slici a ovako ne izgleda lose,neznam kako ti se cine oni zetori ZTS16245(ako si ih uopste i video na int) u auto motivu u pancevu samo sto su ::novac:: ogromne za njih pozzzzz ::namigivanje::

nikola indjija je napisao(la):
mityoo je napisao(la):
Branko je napisao(la):
Pitanje za sve vlasnike C-355/360...

Za koje novce se mogu kupiti felne za zadnje točkove? I gde?
Imam ja par kompletnih zadnjih felni, sa sve srcem, za ursu, samo za malo uže gume... taman ti dobro dođe za špartanje i prskanje....
Koliko cola
Za gumu dimenzije 12.4R36 što je inače originalna dimenzija uskih točkova za Zetor/Ursus

stiglo pojacanje kod mog tasta :osmeh:
3447506.jpg

2qao8l2.jpg

uz malo sminkanja bice :D

Nazad
Vrh