Ursus

telnett je napisao(la):
Mozda i nijansu veci nego normalan po meni, da ti nije sae 40 unutra ?
hehe...nije to nista,na nasem ide do preko 7 kad je hladan,kad a kad se ureje na radnu temp oko 5.5-u pocetku smo se mislili sta je,kad posle nadjem na netu da je to ok,i do 8.1 da nema brige.cudo od mede! :D

srdjan7 je napisao(la):
telnett je napisao(la):
Mozda i nijansu veci nego normalan po meni, da ti nije sae 40 unutra ?
hehe...nije to nista,na nasem ide do preko 7 kad je hladan,kad a kad se ureje na radnu temp oko 5.5-u pocetku smo se mislili sta je,kad posle nadjem na netu da je to ok,i do 8.1 da nema brige.cudo od mede! :D
i kod mene takodje, 6,5-7 hladan a na radnu teperaturu u leru 4,5-5 :ppozdrav:

pozdrav svima ja sam goran iz Starceva i imam 2 ursusa 902 i 1614 interesuje me dal neko ima katalog delova da mi posalje link da skinem sa neta ? unapred hvala :ppozdrav:

Ovo mene ceka, boze zdravlja.....

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=9fApojSYL_4[youtube][/youtube][/youtube]

Nikako da pitam dali je jos iko od ponosnih vlasnika ursusa 355 imao problema sa odpustanjem sarafa na bocnim reduktorima. Ovo pitam, zato sto u mom kraju vecina muke muci sa tim.
Ja sam nakraju popizdio i urezao jos 4 sarafa, tako da zadnjih 5 godina nemrda.
Jos jedna interesantna stvar je da uvijek zajebava desna strana.
Dali zbog oranja ili stali je?

jel poseduje neko ursusa ali od ovih novih? da kaze koju rec o njima :D

2gsh009.jpg

zetor7245 je napisao(la):
Nikako da pitam dali je jos iko od ponosnih vlasnika ursusa 355 imao problema sa odpustanjem sarafa na bocnim reduktorima. Ovo pitam, zato sto u mom kraju vecina muke muci sa tim.
Ja sam nakraju popizdio i urezao jos 4 sarafa, tako da zadnjih 5 godina nemrda.
Jos jedna interesantna stvar je da uvijek zajebava desna strana.
Dali zbog oranja ili stali je?

Imao je u mene rođak s time problema, gotovo da nije izgubio život zbog toga. Šarafi su popustili i odvrnili se u vožnji, komplet se reduktor zarotiro. Sreća bila je kabina na traktoru pa je ona ojačala blatobran jer bila zvarena na blatobrane pa je tako spriječila veću hvariju.

Pitanje za sve vlasnike C-355/360...

Za koje novce se mogu kupiti felne za zadnje točkove? I gde?

Nazad
Vrh