mirmag
Član
pronadjeno...hvala
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
hehe...nije to nista,na nasem ide do preko 7 kad je hladan,kad a kad se ureje na radnu temp oko 5.5-u pocetku smo se mislili sta je,kad posle nadjem na netu da je to ok,i do 8.1 da nema brige.cudo od mede!telnett je napisao(la):Mozda i nijansu veci nego normalan po meni, da ti nije sae 40 unutra ?
kod mene je istogrunt je napisao(la):motor je u odlicnom stanju a manometar mi pokazuje pritisak oko 5 bara kad je hladan a kad se ugreje ne pada ispod 3,5na leru.kako je kod ostalih?
i kod mene takodje, 6,5-7 hladan a na radnu teperaturu u leru 4,5-5srdjan7 je napisao(la):hehe...nije to nista,na nasem ide do preko 7 kad je hladan,kad a kad se ureje na radnu temp oko 5.5-u pocetku smo se mislili sta je,kad posle nadjem na netu da je to ok,i do 8.1 da nema brige.cudo od mede!telnett je napisao(la):Mozda i nijansu veci nego normalan po meni, da ti nije sae 40 unutra ?
zetor7245 je napisao(la):Nikako da pitam dali je jos iko od ponosnih vlasnika ursusa 355 imao problema sa odpustanjem sarafa na bocnim reduktorima. Ovo pitam, zato sto u mom kraju vecina muke muci sa tim.
Ja sam nakraju popizdio i urezao jos 4 sarafa, tako da zadnjih 5 godina nemrda.
Jos jedna interesantna stvar je da uvijek zajebava desna strana.
Dali zbog oranja ili stali je?
Verovatno tesko ces naci felne ako ih ima to je Becej,B.P.selo i oklinaBranko je napisao(la):Pitanje za sve vlasnike C-355/360...
Za koje novce se mogu kupiti felne za zadnje točkove? I gde?