http://www.polovniautomobili.com/oglas923904/ursus_c360/#2 da nije malo mnogo ovaj zacenio?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Švercer ili ti drugačije rečeno preprodavac.Branko je napisao(la):On iz Krupnja a traktor registrovan u Pećincima?
Bronza ili mesing? Bronza je mnogo skuplja od mesinga, a i ako je od mesinga jeftinije su fabričke čaure nego da ti strugar pravi od punog materijala. Pun materijal je skuplji nego gotova čaura + usluga struganja.maki_vs je napisao(la):mislim da mora da se odvoji komplet trap od bloka.ja sam radio prednji trap prosle godine,radio sam generlku pa reko kad je rasturen da uradim i prednji trap.bolje da ga nisam radio majstor(strugar)mi uzo za bronzane caure i ruke 120e,dali je ta bronza stvarno tolko skupa.
A dali je ovo neko pokusao da uradi to me zanima,da se neodvaja trap od blika samo da se skinu tegovi?grunt je napisao(la):Dali je neko menjao caure na prednjem trapu kod ursusa c 360 a da nije skidao kolevku dole caure na onoj glavnoj osovini u sredini,dali mogu samo da se skini tegovi i da se to zameni?
mislim da nemozes da je isteras dok neodvojis trap od motora, zato sto kad bi je kucao u nazad udarila bi u poklopac razvodnika,a odande nemas mesta da je izbijas,jos ako su caure malo pojedene pod stranu nema sanse....mora trap elod...grunt je napisao(la):A dali je ovo neko pokusao da uradi to me zanima,da se neodvaja trap od blika samo da se skinu tegovi?grunt je napisao(la):Dali je neko menjao caure na prednjem trapu kod ursusa c 360 a da nije skidao kolevku dole caure na onoj glavnoj osovini u sredini,dali mogu samo da se skini tegovi i da se to zameni?