Ursus

ovaj ursus je ili malo mnogo precenjen ili malo mnogo skoro ofarban....xD
mada ursus je zivotinja....jos ako je dobro ocuvan...
Post je spojen: [time]1297628935[/time]

Pa trazi budalu da mu uvali krs nasminkan za velike pare, kao dobar itd..... Bio jedan " biser" u mom selu. Dodje jedan dan kod mene i kaze da je kupio ursusa 360, dao tad 10000 DM, mnogo dobar traktor, sidu leci...... E.... prodje mesec dana od tad, zove on mene, dodji slepuj me.... Ja odem, a kad ono, on da ore prvi put sa njim, i cim ga opteretio, traktor se samo ugasio, i ni makac.... i kad ga otvorio da vidi sta mu je, samo ga je zatvorio... i tako ga ostavio na kisi, tako ga bog ubio, i na kraju ga debil dao za 300 e.

Ovaj ga malo ofarbao,da izgleda lepse,slagao tri stavke u oglasu i misli moze da zajebe nekog :haha: :haha:
Ja bi mu za ovo dao 2000e,pa ako hoce hoce,ako nece,ne mora,naravno prvo da ga upalimo i da ga pogleda majstor :cao:

Ovaj iz moje price ga doterao kuci, radio 15 min i pao mu pritisak ulja ( to mi je rekao tek kasnije, nije znao cemu slizi merac). Cim je traktor odvec lep, mora se paziti da nije po sistemu " drzi bure vodu majstori dok odu".....

Zato i kazem da ga pogleda majstor dobro....
moj ursus ne lici na nista,al 10god mu se nista nije pokvarilo

ja sam moj usrao farbom...farbao sam ga i ne pogodim nijanu i ne svidja mi se....moram ga prefarbati...uskoro... :ppozdrav: :ppozdrav:

mislim da mora da se odvoji komplet trap od bloka.ja sam radio prednji trap prosle godine,radio sam generlku pa reko kad je rasturen da uradim i prednji trap.bolje da ga nisam radio majstor(strugar)mi uzo za bronzane caure i ruke 120e,dali je ta bronza stvarno tolko skupa.

maki_vs je napisao(la):
mislim da mora da se odvoji komplet trap od bloka.ja sam radio prednji trap prosle godine,radio sam generlku pa reko kad je rasturen da uradim i prednji trap.bolje da ga nisam radio majstor(strugar)mi uzo za bronzane caure i ruke 120e,dali je ta bronza stvarno tolko skupa.
Bronza ili mesing? Bronza je mnogo skuplja od mesinga, a i ako je od mesinga jeftinije su fabričke čaure nego da ti strugar pravi od punog materijala. Pun materijal je skuplji nego gotova čaura + usluga struganja.

grunt je napisao(la):
Dali je neko menjao caure na prednjem trapu kod ursusa c 360 a da nije skidao kolevku dole caure na onoj glavnoj osovini u sredini,dali mogu samo da se skini tegovi i da se to zameni?
A dali je ovo neko pokusao da uradi to me zanima,da se neodvaja trap od blika samo da se skinu tegovi?

grunt je napisao(la):
grunt je napisao(la):
Dali je neko menjao caure na prednjem trapu kod ursusa c 360 a da nije skidao kolevku dole caure na onoj glavnoj osovini u sredini,dali mogu samo da se skini tegovi i da se to zameni?
A dali je ovo neko pokusao da uradi to me zanima,da se neodvaja trap od blika samo da se skinu tegovi?
mislim da nemozes da je isteras dok neodvojis trap od motora, zato sto kad bi je kucao u nazad udarila bi u poklopac razvodnika,a odande nemas mesta da je izbijas,jos ako su caure malo pojedene pod stranu nema sanse....mora trap elod...

Nazad
Vrh