Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
aleksandar1234 je napisao(la):ima li neko da prodaje 330 ili 335 i koja im je okvirna cena!
Otislo je to...Branko je napisao(la):aleksandar1234 je napisao(la):ima li neko da prodaje 330 ili 335 i koja im je okvirna cena!
Član mirmag prodaje Zetora 2011 (ili tako nešto) a to je otprilike iste snage.
ako imas njegov broj, posalji mi. HVALA!Attila je napisao(la):Komšija proda 335 za 2500e ali traktor ko apoteka jako malo korišten samo što je star
aleksandar1234 je napisao(la):ako imas njegov broj, posalji mi. HVALA!Attila je napisao(la):Komšija proda 335 za 2500e ali traktor ko apoteka jako malo korišten samo što je star
ipak ti kupi 355-360.,mnogo bolji i jaci traktor...bices prezadovoljan...pozdrav...aleksandar1234 je napisao(la):Hvala ljudi na savetu! Sto se tice 355 mislim da mi je prevelik jer imam 3h zemlje a glavno zanimanje mi je povrtarstvo. Ore najvise 1h i balira oko 500 bala sena i malo da frezira to ce mu biti najtezi posao kod mene!
desava se cesto da ursus pomesa brzine,ali to se lako odmesa,na onim srafovima na poklopcu menjaca...R.S.Badza je napisao(la):drugari a gde nalazite ove semevoleo bi da imam semu ursus-a c 355....inace ja ratujem s njim salim se..traktor je 77'godiste a prosle godine je prvi put raskolopljen...vrsena mu je generalna ali u punom smislu reci...sve mu je zamenjeno. Inace delove sam nabavljao u Trsteniku. Tamo ima prodavnica Ursus-ovih delova ali su poljski,znam da nisu skart...Medjutim jednom mi se desilo dok je moja sestra ucila da vozi traktor deda malo jace cimnuo menjac i traktor je upao u rikverc... skinuli smo mu jedan poklopac menjaca sto ide preko samog trupa,pored papucice za kvacilo,mislim u ravni s njom se nalazi...i uklonili smo ,,nepravilnost,,nadam se da me razumete jer slabo pamtim nazive delova...lakse mi je prakticno da odradim nego teorijski da vam objasnim...inace moj 355 niti trosi ulje nit' imam kakvih broblema...doduse propala mi je guma na kiperu na prikolici pa mi trosi ulje iz trupa...ali popravicu to s dedom Nego ako neko m oze da mi posalje linkove ili ako ima seme u kompu ako ga ne mrzi da mi posalje bio bi mu jako zahvalan