Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Tako je oni imaju 82 ks a proizvođeni su i kasnije, moj 904 je iz 1987gmeshtro je napisao(la):Pa koliko ja znam oni imaju 82 ks,a to da su se proizvodili do 1985 ne verujem da je tacno moj kolega ima 902b a traktor je 1990 godisteCaneNS je napisao(la):Moji su pred novu godinu kupili ursus 902b iz 1988, u saobraćajnoj piše 50kw (68KS) Komšije i prijatelji tvrde kako ima 75, 80 ili 90 KS, zavisi ko kakav podatak poseduje. Malo sam guglao i pronašao da su se 902 proizvodili do 1985. Ko je u pravu i koja je snaga našeg traktora?!
tomobanja je napisao(la):zar c-360 nema 60 ks? od koje godine su ti noviji modeli c-360?petarHR je napisao(la):Razlika je između 47 i 52ks, prednji most i kvačenje poteznice za vuču prikolica donje i gornje ali samo noviji 360 ima masivnije, stariji imaju ovo zadnje isto kao i 355..
Ja sam u mog ursusa stavio sedište od kamiona DAF koji je rastavljen za delove! Ima negde i slika u ovoj temi... U svakom slučaju, sedište je bolje nego da sam stavljao Grammersrdjan7 je napisao(la):hehe...kako je smesan malecki...na 1634 mu dodje kabina malecka,a na ovom ko da nije njegova!i ima manje gume nego 160-nego jel zna neko gde da uzmem sediste za 1634,ono u mom pocelo da skripi i malo se nakrivilo...da cujem predloge!
Ja ti kažem da potražiš neko dobro sedište iz kamiona.... I to najozbiljnije! Ja sam moje kupio lane za 25 evra.....srdjan7 je napisao(la):ljudi nemojte se sprdati... ja ozbiljan,jer ipak radimo dosta,ipak treba imati dobro sediste...ako neko zna nesto
Jel to sedište ima neki mehanizam za ublažavanje vibracija ili si ga namontirao na postojeći, od starog sedišta?mityoo je napisao(la):Ja ti kažem da potražiš neko dobro sedište iz kamiona.... I to najozbiljnije! Ja sam moje kupio lane za 25 evra.....
Znači, trebalo bi naći sedište koje već ima takav mehanizam pošto ga, pretpostavljam, nemaju sva (sedišta). Odlično rešenje ako uspe da se nađe, ne znam gde postoji otpad za kamione?mityoo je napisao(la):Ima mehanizam koji je mnogo jači i pouzdaniji od traktorskog...