markokurjega
Član
Jel neko vukao sa Ursusom 355 zmaj 221 sa bunkerom ,ako ima neko takav nek napise malo kakav mu je ucinak bio i da li ova kombinacija funkcioniše dobro.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ja sam radio sa 6911... On jeste jači, ali nije koristio svu snagu... Kako da ti kažem... osetilo se da mu je baš lako.... A radili su i sa zetorima sa 3 cilindramarkokurjega je napisao(la):bas me interesuju benkeraši prepravljeni, i koji je tvoj ucinak sa zetorom ,i jel to neki zetor jači od 355.Pitanje sam postavio između ostalog jel treba da kupim 221 i neki me ubeđuju da ursus ima malo obrtaja za taj berač i da dosta sporo ide branje.
markokurjega je napisao(la):bas me interesuju benkeraši prepravljeni, i koji je tvoj ucinak sa zetorom ,i jel to neki zetor jači od 355.Pitanje sam postavio između ostalog jel treba da kupim 221 i neki me ubeđuju da ursus ima malo obrtaja za taj berač i da dosta sporo ide branje.
Odlicni... mislim sa kvarovima i potrosnjom a o ucinku da se najezis mislim posto vec radis neznam koliko dugo sa Torpedom a ja sam probao i jedan i drugi , nebi ti savetovao da uopste ulazis u Ursusa jer ces da se razocaras po mnogo cemu moj drug sa 9006 + prednja vukao je tanjiracu Cenejsku 2.8 (2 ili 3 crni zec ako se nevaram) i to bez problema das pun gas on ubrza i nema nikakvih problema samo "zvizdi" a covek od koga je pozajmio ima Ursus 904B i on vuce ja mislim 4 sporom ili 1 brzom sa multipoverom ali kad je spusti u zemlju i da pun gas on prvo dimiiiiiiiii i onda svo vreme dok radi malo ubrza pa dimi pa smanji i tako nekeko mi uopste neuliva nagu ni u transportu , oranju ,spremanju neznam to je moje misljenje i vidjenje sa lica mesta a mislim da od polovnih starijih traktora od Torpeda nema boljeg i kad se picne kabina ma ko bombona>Eto toja mislim a ti se raspitaj jos i pazi dobro da nesidjes sa konja na magarca............worm je napisao(la):Sta mislite o ovom traktoru
http://www.polovniautomobili.com/oglas503270/ursus_1634/
Kakvi su sa kvarenjem i potrosnjom
zorancile je napisao(la):Taj Ursus ima 160 ks?
Ja mislim da ima 160 ks ali samo u saobracajnoajpetarHR je napisao(la):IMT 550 pričaš a nepoznaš materiju 904 je dosta ljen. Al ovdje se priča o 1634, i nekužim odakle sad jednačenje s 904 i TD9006 kad su oni ohoho slabiji... A i 9006 zviždi dok nepoiskaču zečevi
Decko,ako nisi siguran u ono sto pises,bolje nemoj!pos*40edujem ga,i osim ako taj u kombinatu nije bio zgazen do suza,mora da vuce kao provaljen...a ne smejurije da ne moze povuci dve prikolice.to je smesno.on kod nas vuce 4 br plug(4*40) brze nego 820 2-35...a ovo i dokazuje...IMT-550 je napisao(la):zorancile je napisao(la):Taj Ursus ima 160 ks?Ja mislim da ima 160 ks ali samo u saobracajnoajpetarHR je napisao(la):IMT 550 pričaš a nepoznaš materiju 904 je dosta ljen. Al ovdje se priča o 1634, i nekužim odakle sad jednačenje s 904 i TD9006 kad su oni ohoho slabiji... A i 9006 zviždi dok nepoiskaču zečevi
904 jest lenj za medalju a jednacenje je odatle zato sto clan Worm ima 9006 a 904 i 9006 su iste snage ako se nevaram , a taj Ursus 1634 sa slike je bio koristen u mom kombinatu samo za transport svega i svacega , znaci veruj nije nikada zivotu zakacio nista od prikljcnih masina samo prikolice i cisterne za vodu , ai tu se nije proslavio , na toj slici to jest iz njega su dve ZMAJ 489 sa repom koje je on po solidno suvim lenijama jedva vukao i kao sto vidis morao je da stoji na kraju table(posto mu prednja nije radila) i da ceka da ga Holmer puni jer ovako da je isao uz Holmera po tabli ne bi bas mogao da izvuce do puta dve prikolice a i tehnicari znajuci sa cime raspolazu nisu hteli da rizikuju da li ce da se zaglavi ili neca nego ovako lepo Ursusi (SVI) na kraj table a ostali (Belarus,Deutz,Landini)moze i po tabli.A to sto ga nisu koristili ni za jednu vrstu operacije osim za transport govori koliko je vredan(LENJ)E sad ja znam toliko nek jos neko da svoje misljenje mislim zato smo i tu ne..........
Dečki, moram sam sebe kvotat, mislim da je ipak u tome problem. On priča o kojekavim neispravnim barakama, a neispravan stroj nije za mene stroj pa bio on JD, usro, imt, ...petarHR je napisao(la):IMT 550 pričaš a nepoznaš materiju
nikola indjija je napisao(la):ma neznam zasto uporedjivati ursus sa torpedom 90 na torpedu bi se skoro svake godine mogla raditi polugeneralna jedino td 75 skidam kapu
Ovde ima sigurno preko dva vagona, pa zasto duplo veci traktor nebi mogao da vuce duplo vise tereta... (nadam se da se mityoo neljuti sto sam mu ukrao slike... )galki je napisao(la):Nekazem da nemoze da povuce ali 44380 kg pa sleper nesme po zakonu da predje 40 tona